Progres veritabanına delphi den bağlanabileceğim bir compe.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Progres veritabanına delphi den bağlanabileceğim bir compe.
progres editorunden calısmak istedim fakat bayağı caba gerekiyor ve de alışılmışın dısında bır yapısı var . odbc ile baglanmak istedim olmadı eniyisi compenent. forumda arattım konuyla ilgi sadece ODBC bağ. buldum. yardımcı olursanız sevinirim .teşekürler...
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
ODBC ile neden bağlanamadığınızı tam olarak anlayamadım. Oluşan problemi yazarsanız yardımcı olabilirim sanırım. Bununla birlikte eğer Progress Application Server varsa, BL için yazılan 4GL kodlarını da kullanabilmek için ActiveX proxy oluşturup db erişimini buradan yapmanızı önereceğim. Böylelikle 4GL çalışan diğer arkadaşlarınızla entegre bir çalışma da yapabilmiş olursunuz.
Kolay gelsin,
ODBC ile neden bağlanamadığınızı tam olarak anlayamadım. Oluşan problemi yazarsanız yardımcı olabilirim sanırım. Bununla birlikte eğer Progress Application Server varsa, BL için yazılan 4GL kodlarını da kullanabilmek için ActiveX proxy oluşturup db erişimini buradan yapmanızı önereceğim. Böylelikle 4GL çalışan diğer arkadaşlarınızla entegre bir çalışma da yapabilmiş olursunuz.
Kolay gelsin,
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
-
- Üye