yardımlarınızı bekliyorum

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kilitli
algoritma
Üye

yardımlarınızı bekliyorum

Mesaj gönderen algoritma »

bu başlığı açmadan once herkesten ozur diliyorum. neden ozur diliyorum diye belki icinizden sormus olabilirsiniz.
ben veritabanı kullanımında yeniyim hocamız karmasık bir atlatımı var bir o veritabanından diger veritabanına geciyor kafam allak bullak oldu.
burayı buldum cok sukur ama inanın arama butonunu kullanamayacak kadar doldu ve ne yapacagımı bilmiyorum ben bu isi ogrenmek istiyorum nerden baslayacam ve n eyapacam yardımlarınızı bekliyorum
saygılarımla
assoft

Mesaj gönderen assoft »

Öncelikle Delphi Türkiye Foruma (Türkiye'nin En İyi Programcılık Forumu) Hoşgeldiniz...
Tam yerine geldiniz bu Forum size çok faydalı olacaktır ki buna inanıyorum inş. Size düşen ise biraz gayret göstermek. Forumda Veritabanı olsun Delphi olsun hemen hemen bütün konulara değinilmiş ve bir çok örnek var. Artık bundan sonrası sizin azminize bağlı...
Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

Delphi Forum başka forumlara benzemez! LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUP, UYUN!!!

Forumun offline halini indirin, tüm makaleler ve makaleri uygularken başınıza gelebileceklere karşı cevapları bulabilirsiniz.
.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
Kilitli