öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.
ben bir güvenlik progremı yazmak istiyorum. daha önce yapılmış örneklerini inceledim. vb ile yapılmış ve kameralar bir quad aracılığı ile tv kartına bağlanıyor. tv kartının av capture özelliğinden görüntüler bilgisayara gün ve saat olarak kaydediliyor. ayrıca hdd nin dolması söz konusu olunca da en eski dosyaları prg kendisi siliyor. ancak görüntü yakalama işlemini prg windowsun kendi dll dosyalarını kullanarak yapıyor. ve tv kartının sürücülerini. ben de bir benzer program yapmak istiyorum ancak nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok. ya da başka bir yolla kendim görüntü alabileceğim yol var mı
şimdiden teşekkür ederim. herkese iyi bayramlar.
windowsun kendi dosyalarını kullanarak tv kartından görüntü
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
windowsun kendi dosyalarını kullanarak tv kartından görüntü
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
X))@:>
Tv kartının SDK sını edinmeye çalış. Eminim internette birşeyler bulacaksın. Ben önceden görüntülü muayenehane otomasyonu gibi bişey yazmıştım. Ben capture kartı kullanıyordum. Capture kartı görüntü almam için bir COM objesi veriyordu bana bende bunla rahatça (aslında pek o kadar rahat değil) görüntü kaydı yapabiliyordum. Tv kartının böyle birşeyi varmıdır bilemem onun için SDK yı incelemek lazım. Çok eski bir kart değilse DirectShow desteği vardır. Delphi için yazılmış DirectShow componentleriyle görüntü kaydı/gösterimi yapabilirsin.
Sen internetten araştırma yap biraz sonuçları bizimle paylaş ona göre yine yardımcı oluruz.
Kolay gelsin...
Sen internetten araştırma yap biraz sonuçları bizimle paylaş ona göre yine yardımcı oluruz.
Kolay gelsin...