Onguard Companent
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Onguard Companent
Ya Arkadaşar bu forumda hiç düzgün cevap alınmıyor hemen baştan salıyorsunuz Ben Lisans sistemi dedim hemen onguard diye ara diyorsunuz aramak bişey değil aradım ardaığımda da benim yapmak istediğimi yazmıslar bikere forumda companent download edemiyoruz nasıl oluyor Forum adı üstünde bilgi paylaşmaktır. bari söylüyorsunuz onun download linkini veya nerden bulacağımızı yazınız
Burası kafanıza her eseni yapacağınız forumlardan değil
Burda basit, anlaşılır, mantıklı sebepleri olan 3-5 kuralımız var ve herkes istisnasız bunları uyguluyor.
1. Forumda warez yasaktır! Bu sınıfa giren componentleri paylaşamazsınız.
2. Attığınız mesaja OnGuard cevabını ben verdim, istediğiniz şeyi karşılıyan bir component olduğu için yazdım. Arasaydınız forumda hem bilgi, hem download linki, hem de bir sürü örnek vardı.
3. Verilen bilgiler işinizi görmüyor ise şurasını nasıl yaparız, şunu anlamadım gibi tekrar sorarsınız.
Sonuç : sorun sizin sorununuz, biz yolu gösterdik. İsterseniz buyrun arayın çözün, yardımcı olduğumuza seviniriz. İstemezseniz siz bilirsiniz
Kolay gelsin.

Burda basit, anlaşılır, mantıklı sebepleri olan 3-5 kuralımız var ve herkes istisnasız bunları uyguluyor.
1. Forumda warez yasaktır! Bu sınıfa giren componentleri paylaşamazsınız.
2. Attığınız mesaja OnGuard cevabını ben verdim, istediğiniz şeyi karşılıyan bir component olduğu için yazdım. Arasaydınız forumda hem bilgi, hem download linki, hem de bir sürü örnek vardı.
3. Verilen bilgiler işinizi görmüyor ise şurasını nasıl yaparız, şunu anlamadım gibi tekrar sorarsınız.
Sonuç : sorun sizin sorununuz, biz yolu gösterdik. İsterseniz buyrun arayın çözün, yardımcı olduğumuza seviniriz. İstemezseniz siz bilirsiniz

Kolay gelsin.