Selamun aleykumm Degerli D T F Dostlari.
Bu fire birdele basim beleda Simdi Mustafa hocanin soyledigi gibbi dmn_booolean Diye bir domain tanımladim fakat delphi tarafinda Bu alanlara Bilgi gfonderdigimde durum ******null*** hatalar alıyorum. ibexpert ten veri girdigimde problem yok catır catır default degerlerini atıyor siz delphiden nasil gonderiyorsunuz.
ben append
commintrinxxxxx le gonderiyorum boolean alnlar hata veriyor. Ve birde Refresh etmiyor
İllaki table kapatıp acmamı lazım acip kapattıgımda dataset en sona basa geliyor Problem yapıyor transactionları kapatığım heryerdebookmarkmı Kullanacam ?? sizler bunları nasil astiniz Kolay gele
Fbd Tanimlanan Default alanlar
Fbd Tanimlanan Default alanlar
Başlayan Herşey Birgün Bitmek Zorundadır.
s.a.
tahminime göre arkadaş domain i notnull olarak işaretlemiş.
ibx bileşen setindede otomatik olarak required özelliği true oluyor. bu alana kodla değer atanmadığı için delphi de bu alan değer girilmesi gerktiğini belirtiyor. bu hatanın fb ile alakası yok.
Delphide yapmıyor yanlış bir ifade. Delphide yazdığınız programda yapmıyor. Bu da sizin yazdığınız programda bu ihtimali düşünmediğiniz anlamına geliyor.
Not : @mudipasa Şahsınıza yönelik değil genel anlamda söylüyorum.
kolay gelsin.
tahminime göre arkadaş domain i notnull olarak işaretlemiş.
ibx bileşen setindede otomatik olarak required özelliği true oluyor. bu alana kodla değer atanmadığı için delphi de bu alan değer girilmesi gerktiğini belirtiyor. bu hatanın fb ile alakası yok.
demekki ibexperti yazan adamlar bu ihtimali düşünerek programı yazmışlar.mudipasa yazdı:tamam ama IBExpert te yapıyorda neden delphide yapmıyor
Delphide yapmıyor yanlış bir ifade. Delphide yazdığınız programda yapmıyor. Bu da sizin yazdığınız programda bu ihtimali düşünmediğiniz anlamına geliyor.
Not : @mudipasa Şahsınıza yönelik değil genel anlamda söylüyorum.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim