tapro kullanımı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
argetek
Üye

tapro kullanımı

Mesaj gönderen argetek »

arkadaslar comport dan bilgi almak icin bir companenet buldum adı turbo power async gibi bişi kısa adı tapro olarak geciyor bu companentin nasıl kullanıldıgını bilen bir arkadas varmı acaba benım yapmak istediğim olay su com port dan gelen veriyi alıp bir degişkene yazmak ve hada sonra bu gesişkenden alıp bir veri tamanına bit bit bunları kaydetmek bununla ilgili elinde ornek uygulama yada turkce olarak bu companentin kullanımını anlatan bir link bilen varsa yardımlarınızı rica ediyorum
ASE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ASE »

:ara :ara Bu konu hakkında bi çok defa farklı konularda konuştuk ve örnekler yaptık. Bi faoruma anlayamadığın kısımlar olursa bura çözmeye çalışalım.
İyi akşamlar kolay gelsin.
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...

ASE YAZILIM
argetek
Üye

tapro kullanımı

Mesaj gönderen argetek »

aslında ornek olarak hıc ornek yok bu konuda var olanlarda cport diye bi companentin ki benim anlamaya calıstıgım kısmı oncekı yazımda yazdım aslında yani com poerdan gelen veriyi hangi komutlarla yada nasıl alınıyor alınan veri nasıl bi string e yazılır ve bu sitrindeki bilgiyi nasıl bir editbox da gosteririm
Kullanıcı avatarı
mege
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mege »

.-.-.-.-.-.-.-. ^_^
argetek
Üye

dffdsf

Mesaj gönderen argetek »

ya bunu bende gordum ama bişi anlamadım acıkcası cok karmasık ıslemler var kafam allak bullak oldu buna bakınca bana lazım olan sadece komport dan gelen verı nasıl alınıyor onu bi stringe nasıl atarım okadar bunu bana anlatırsanız cok sevinirim