selamuın aleykum arkadaşlar ben daha yeni delphi öğrenmeye başladım öğrenci olduğumdan dolayı okutmanımız bize bir proje verdi konu kırtasiye takip programı nasıl yapılacağı hakkında bir fikri olan arkadaşım varsa lütfen bana yardsımcı olsun şimdiden Allah Razı Olsun
selam ve dua ile
delphide kırtasiye takip
delphide kırtasiye takip
Allah Namına Al Allah Namına Ver Vesselam...
programlama aşamasına geçmeden önce krtasiyelerin işleyişi ile ilgili bilgi sahibi olman lazım. daha sonra yapacaklarını kafanda canlandır ve projeni oluştur, gerekli formları tasarla takıldığın yerleri eğer Delphi.Net için bu foruma Delphi 7 ve öncesi için programlama formuna sorabilirsin. kolay gelsin..
esselamun aleykum tamam hocam o kısmını yaptım. formlar hazır sayılır da komutları nasıl dizayn edeceğimi pek bilmiyorum bu arada sadece siz bana cevapvermişsiniz ne kadar memnun oldum bilemezsiniz yardımlarınız için çok sağolun...inaşallah kod ayzma işleminde çıkan problemlerime bir çözüm bulabilriz....selam ve dua ile Rabbim e emanet olun
Allah Namına Al Allah Namına Ver Vesselam...
Elindeki proje ödevin olduğu için normal olanı bunu senin yapmandır. tabiki takıldığın yerlerde forum a mesaj atıp soracaksın ama sorduğun soru senin uğraşıpta yapamadığın bişey olursa cevabını yada mantığını öğrendiğinde bilginin daha kalıcı olacağı kanatindeyim. Bu arada forum kurallarına uyduğun ve sorularını açık - net yazdığın sürece cevap alırsın. Benim yanıtlamam yada diğer arkadaş yada abilerimizin yanıtlaması önemli değil.
-
- Üye
a.s
esra kardeş ben bu konuda sana yardımcı olmaya çalışırım. benim de bitirme projem müşteri takip programı. benim bi arkadaşta kırtasiye takip aldı. inşallah kısa süre sonra bu konuda cevap yazarım
ben beni kaybettim yaşarken seni, bin yıldan eskisin bir yıldan yeni
-
- Üye
a.s
bu arada erzincanlı olmana sevindim ben de refahiyeliyim. ama abinin de dediği gibi sadece yardımcı olmaya çalışırım gerisini senin yapman gerekir. çünkü öğrenmen gerekiyor. ALLAH a emanet
ben beni kaybettim yaşarken seni, bin yıldan eskisin bir yıldan yeni