selam arkadaşlar ,
php ile kullanıcılardan görüşlerini alıyorum. yazdıkları bana direkt olark mail olarak geliyor. herhangi bir flood durumunu engellemek için nasıl bir yol izlemeliyim.
javascript kullanmam gerekiyor ama tam olarak algoritmasını çıkaramadım.
iyi günler ....
flood koruması ?
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
flood koruması ?
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.
flood dan kastın nedir?
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
- sherlockholmes
- Kıdemli Üye
kullanıcıların ad_soyad , mail , konu ve görüşlerini yazabilecekleri bir formum var. bir de submit butonu. butona her tıklandığında eğer değerler girilmişse yazılanları mail olarak gönderiyor bana.
amacım , bu yapıyı otomatiğe bağlayarak sürekli mail atma teşebbüsünde bulunack kişileri engellemek.
bir mesaj yazdıktan sonra , formumuzda olduğu gibi belirli bir süre ile -mesela 2 dakika- sonra tekrar mesaj yazma iznine kavuşmasını sağlamaya çalışıyorum.
iyi günler ...
amacım , bu yapıyı otomatiğe bağlayarak sürekli mail atma teşebbüsünde bulunack kişileri engellemek.
bir mesaj yazdıktan sonra , formumuzda olduğu gibi belirli bir süre ile -mesela 2 dakika- sonra tekrar mesaj yazma iznine kavuşmasını sağlamaya çalışıyorum.
iyi günler ...
y = e^x fonksiyonu hangimizi etkilememiştir ki? Küllerinden hayat bulan Zümrüd-ü Anka kuşu gibi, türevi yine kendisidir.