Intraweb 8.0 bds2006
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Intraweb 8.0 bds2006
intrawebde yaptigim dll mi bir turlu webde calistiramadim.
sadece ekrana bir IWEdit koydum yine olmadi. benim.dll ile birlikte baska bir sey yuklemem lazimmi.
IIS6 windows 2003
sadece ekrana bir IWEdit koydum yine olmadi. benim.dll ile birlikte baska bir sey yuklemem lazimmi.
IIS6 windows 2003
Merhaba,
Teekusur ederim cevabin icin
bu konudaki butun mesajlarinizi okudum ama olmad1 hep sayfa goruntulenmiyor diyor
project1.dll dosyasindan baska bir dosya gereklimi sadece IWEdit koydum denemek icin
Teekusur ederim cevabin icin
bu konudaki butun mesajlarinizi okudum ama olmad1 hep sayfa goruntulenmiyor diyor
project1.dll dosyasindan baska bir dosya gereklimi sadece IWEdit koydum denemek icin
Kod: Tümünü seç
Sayfa görüntülenemiyor
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada sorun var ve sayfa görüntülenemiyor.
ilginiz icin tesekur ederim ben biraz daha arastıracam.
Bir sorum daha olacak.
Her bir dll icin ayrı ayrı hak mı vermek gerekiyor. Bu hakkı bir dizine verme yolu yokmudur. yada *.dll demek olmuyormu
5 adet dll yaptım project1.dll,project2.dll, project3.dll, project4.dll, project5.dll bunların hepsine tek tek hak vermm mi lazım.
Bir sorum daha olacak.
Her bir dll icin ayrı ayrı hak mı vermek gerekiyor. Bu hakkı bir dizine verme yolu yokmudur. yada *.dll demek olmuyormu
5 adet dll yaptım project1.dll,project2.dll, project3.dll, project4.dll, project5.dll bunların hepsine tek tek hak vermm mi lazım.
yok abi benim sorunum o imis dizine vermek yokmus. sadece dosyaya veriliyor.
Acaba bu dizine hak verme islemini nasil yapabilirim.Bende yapamadim kendimde de IIS 6.0 kurdum da dizine hak vermegi bulamad1m illa dosya dosya
cunku pr1.dll calisiyor aynisi pr2.dll diye kopyaliyorum calismiyor.
baglanti sayi siniri varmi acaba ayni anda 50 kisi baglanabilirmi.
Birde pool data connectin secenegiile, Crate 1ser sesison var intraweb wizard da bunlar ne ise yarar anlayamadim. yardimci olurmusunuz.
tessekur ederim.
Acaba bu dizine hak verme islemini nasil yapabilirim.Bende yapamadim kendimde de IIS 6.0 kurdum da dizine hak vermegi bulamad1m illa dosya dosya
cunku pr1.dll calisiyor aynisi pr2.dll diye kopyaliyorum calismiyor.
baglanti sayi siniri varmi acaba ayni anda 50 kisi baglanabilirmi.
Birde pool data connectin secenegiile, Crate 1ser sesison var intraweb wizard da bunlar ne ise yarar anlayamadim. yardimci olurmusunuz.
tessekur ederim.
merhaba ,
wwwroot içine açtığınız ilgili dll nin bulunduğu dizine sağ tıklayın PAYLAŞIM ve GÜVENLİK seçeneğini seçin açılan ekrandan Üst kısımda yer alan Web Paylaşımından gerekli ayarlamaları yapın ve onaylayın.
iyi çalışmalar.
wwwroot içine açtığınız ilgili dll nin bulunduğu dizine sağ tıklayın PAYLAŞIM ve GÜVENLİK seçeneğini seçin açılan ekrandan Üst kısımda yer alan Web Paylaşımından gerekli ayarlamaları yapın ve onaylayın.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Merhaba,
dediğiniz yapıyorum ama yine o dizinde ki butun dll ler degil hak verdigin tek dll caliyiyor.
WEb paylasımından read write butun haklar alt seceneklerdende execute yi işaretliyorum.
ama olmadı
win2003 IIS6
Not: IWForm1 deki IWedit1 text in icindekini Create ederek actigim IWForm2 de Bayikod textin icini nasil esitlerim.
TIWAppForm *mf;
Release();
mf=new TIWForm2(WebApplication);
mf.Show();
mf->IWedit1->Text=Bayikod->Text;
ve IWedit1->Text maskEdit li nasil yazdirabilirim.
dediğiniz yapıyorum ama yine o dizinde ki butun dll ler degil hak verdigin tek dll caliyiyor.
WEb paylasımından read write butun haklar alt seceneklerdende execute yi işaretliyorum.
ama olmadı

win2003 IIS6
Not: IWForm1 deki IWedit1 text in icindekini Create ederek actigim IWForm2 de Bayikod textin icini nasil esitlerim.
TIWAppForm *mf;
Release();
mf=new TIWForm2(WebApplication);
mf.Show();
mf->IWedit1->Text=Bayikod->Text;
ve IWedit1->Text maskEdit li nasil yazdirabilirim.