indy de outbox,inbox,dratfs vs.

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
pasa_yasar
Üye

indy de outbox,inbox,dratfs vs.

Mesaj gönderen pasa_yasar »

iyi çalışmalar.

indy ile outlook benzeri bir program yapmaya çalışıyorum. Demolarını inceledim ama tam olarak bulamadığım bölümler var. inbox tamam, outbox , drafts, junk mail, gönderilmiş vs. nasıl olacak bunları nasıl alacağım. Demolarda bunun bulamadım.Ayrıca Mailcleant öreneğine baktığımda hotmaile mail atmıyor.
hata : eldprotocolreply error with message 5.7.1 unable to relay denememaili@hotmail.com.

indy diye aradım tam olarak istediklerim çıkmadı. kontrolleri parça parça yaparsam adam hotmail için başına -f koyma gibi ( aramalarımda çıkmıştı ) nasıl olacak. hangisi uyumlu veya uyumsuz nasıl bileceğim. tam olarak yapılmış herhangi bir örnek varmı acaba.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Size güvenen bir SMTP sunucu bulursanız istediğiniz yere gönderirsiniz. Indy'nin Hotmail veya Yahoo veya herhangi biryere e-posta gönderememe gibi bir derdi yoktur. !!

Outbox gönderdiğin postaları sakladığın bir klasördür. Posta gönderirken biryere saklayıp burada göstereceksin. Olayın mantığı bu. Tamamen bitmiş bir örnek var mı bilemiyorum.
Kullanıcı avatarı
pasa_yasar
Üye

Mesaj gönderen pasa_yasar »

indy işlemleri ile aldığım mailler diğer programlarda outlook da görülmüyor. outlook takiler de diğerlerinden bu sizin dediğiniz mantıktan mı kaynaklanıyor. mailler alınıp bir dizinde saklanıyor ve servedaki mailler siliniyor.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

pasa_yasar yazdı:indy işlemleri ile aldığım mailler diğer programlarda outlook da görülmüyor. outlook takiler de diğerlerinden bu sizin dediğiniz mantıktan mı kaynaklanıyor. mailler alınıp bir dizinde saklanıyor ve servedaki mailler siliniyor.
Aynen o şekilde. :)