arkadaşlar component palette yok oldu geri getiremiyorum
nasıl oldu buya işim de yarım kaldı
bu toollara başka nerde ulaşabilirm
d7 winxp kullanıyorum
gexpertle falan denedim olmadı.
component palette yok oldu
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
component palette yok oldu
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Normal file menüsünün olduğu ekranda sağ tuşda component palet görünüyor mu peki oradan işaretlersen geri gelmesi lazım. İşaretlemene rağmen geri gelmiyorsa tam olarak bilemeyeceğim paletin ayar dosyası felan var ise onun ile ilgili bi sorun olmuş olabilir.
Component listesine ulaşmak ve kullanmak için view menüsünden Component List 'i kullanabilirsin.
Component listesine ulaşmak ve kullanmak için view menüsünden Component List 'i kullanabilirsin.
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
HKEY_LOCAL_MACHINE
ve
HKEY_CURRENT_USER
da Borland ile ilgili iki anahtar var. Bunlar arasında meydana gelen detaylı incelemediğim bir farklılık buna yolaçıyor. Daha önce başıma geldi. Benim yöntemim (ki Delphi kullanmıyorum küçük biriş için lazım olmuştu) delphi yi sil her iki alandan anahtarlarısil tekrar kur şeklinde olmuştu. Belki sizin de registry hasar görmüştür.
Paylaşmak istedim...
HKEY_LOCAL_MACHINE
ve
HKEY_CURRENT_USER
da Borland ile ilgili iki anahtar var. Bunlar arasında meydana gelen detaylı incelemediğim bir farklılık buna yolaçıyor. Daha önce başıma geldi. Benim yöntemim (ki Delphi kullanmıyorum küçük biriş için lazım olmuştu) delphi yi sil her iki alandan anahtarlarısil tekrar kur şeklinde olmuştu. Belki sizin de registry hasar görmüştür.
Paylaşmak istedim...
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)