freereport sayfa alt toplamı

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

freereport sayfa alt toplamı

Mesaj gönderen xcom »

Merhaba arkadaşlar

Bu freereport a yeni başladım biyerde takıldım. Form da aradım ama bulamadım. bu freereport pagefooter da o sayfada bakiye borç ve alacakları alt toplamlarda göstermek istiyorum ama bir türlü çıkmadı. bu konuda eksiliğimde var hakkikat bana yardımcı olabilirmisin. helpinde örnekler var denedim ama olmadı küçük bir detay var ama nasip olmadı vesselam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
heskin35
Üye

Mesaj gönderen heskin35 »

Free report bende yüklü değil ancak fast reportta alt bilgi alanında bi edit ekleyerek oradan sum[ilgili kolon] gibi bi komutla toplatıyorduk yanlış hatırlamıyor isem. Ki zaten mantık genelde aynıdır.
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

Mesaj gönderen xcom »

Az önce bende fastreport u satın aldım basic versiyonunu 79$ herhalde bu tip sorunlarla daha az karşılaşırım umarım. umarım doğru bir iş yapmışımdır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------