Merhaba arkadaşlar
Bu freereport a yeni başladım biyerde takıldım. Form da aradım ama bulamadım. bu freereport pagefooter da o sayfada bakiye borç ve alacakları alt toplamlarda göstermek istiyorum ama bir türlü çıkmadı. bu konuda eksiliğimde var hakkikat bana yardımcı olabilirmisin. helpinde örnekler var denedim ama olmadı küçük bir detay var ama nasip olmadı vesselam.
freereport sayfa alt toplamı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
freereport sayfa alt toplamı
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Az önce bende fastreport u satın aldım basic versiyonunu 79$ herhalde bu tip sorunlarla daha az karşılaşırım umarım. umarım doğru bir iş yapmışımdır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------