fastreport basic versiyonunda rapor dizaynına girememe

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

fastreport basic versiyonunda rapor dizaynına girememe

Mesaj gönderen xcom »

merhaba arkadaşlar 1 hafta önced fastreportun basic versiyonunu aldım ama şimdi raporu dizayn moda açamıyorum. kod kısmına

Kod: Tümünü seç

frxReport1.DesignReport;
yazıp dizaynı fomun izerinden çalıştırmak için butona tıkladığımda açılmıyor neden olabilir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Dizayn olayı Basic versiyonda varmı ki?? Ben yok diye biliyorum.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
xcom
Üye

Mesaj gönderen xcom »

Hocam o zaman ayva yeme vaziyeti. peki standart a update oluyormu. standart versiyonunda dizayn olayvar dimi hocam ayrıca bu uygulama network te kullanıma uygunmu 3-5 kullanıcı aynı anda kullanabilirlermi. standart için.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sadece iylik için yaşa ve iylik ile hayat et...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Evet standart sürümünde var. Bence bir mail atıp durumu izah et. Ben yanlış biliyormuşum, benim için kullanıcının raporunu dizayn etmesi (end-user report design) önemli, farkını veriyim bunu gönderin de. Anlayışla karşılarla umarım.

Yoksa basic sürümü indirme sayfasında upgrade olayları var, ordan da yapabilirsin.

Tam içerikler için : http://www.fast-report.com/en/products/ ... D=23&ID=41

Kolay gelsin.