s.a
Bilen Arkadaşlar bu ssk,bağkur,emekli sandığından provizyon alınıyor..bende merak ettim bu soap hizmetlerini öğrenmek istedim.emekli sandığı test ettim güzel çalışıyor bağkurda hata alıyorum sürekli işlem zaman aşımına uğradı diye..ssk da ise sadece bir kayıtta verdikleri örnek kayıtta doğru sonuç alıyorum başka bi hasta denersem sonuç hatalı dönüyor ancak kullanıcı adı şifresini (ssk için) doğru girdiğim halde sorgula dediğimde tekrar kullanıcı adı şifre ekranı geliyor..oysa ben verdikleri sertifika var onu çalıştırdım..bu bağku ver ssk hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim..kolay gelsin herkese...
yada örnek kod var ise denizmavi33@hotmail.com adresine gonderirseniz çok sevinirim..
s.a.
bağkur için bağkurun hop la başlayan bi sitesi var ordan alabilirsin.
ssk için se
ssk nın kök sertifikası var. önce onu yükleyeceksin.
ssk içinse iki tane şifre var.
birisi senin şifren ( web servislerine erişim için) diğeride programı kullanan kurum için ünite kodu ve prog_id.
provizyonu nasıl almaya çalıştığını (hangi bileşenler nerde hangi şifreyi kullanıyorsun vs) anlatırsan belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
s.a allah razı olsun cevaplarınız için ssk için soap yanlış kullanmıştım onu bi arkadaş sayesinde düzelttim bağkur un wsdl sinde sorun varmış idhttp ile onu halletmiştim ama wsdl ile yapmak istiyordum ama mümkün değilmiş onuda öğrendim..sorunlarım hal oldu anlayacağınız tşk ederim..kolay gelsin herkese