İlk soruya cevap olarak da sayım mrmcop hocamın viewtopic.php?t=1441ᨷ adresindeki tavsiyesini öneriyorum.s.a
bir proje ıcın edit te metnı saga hızalı gostermemız gerekıyo ama bunu mumkunse component kullanmadan kod kullanarak yapmamız gerekıyo.
forumda arastırma yaptım ve omeedit i buldum denedım. omeeditte kullandıgınız aligment ozellıgını TEdit bileşenınde de kullanabılırmıyız yardımcı olurmusunuz bu konuda?
birde pas dosyalarını komponent halıne getırmeye calıstıgımda
component > new component ten pas dosyasını gosterıyorum .dpk formatına cevırıyo fakat bu paketı kurarken
component > install component işleminde kaynak .pas dosyasını ve olusan .dpk dosyasının yolunu gosterıp compile yaptıgımda
program or unit recursively uses itself hatası alıyorum ve beni kaynak dosyasının ilk satırına götürüyor. Compile etmem için ne yapmalıyım? yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tesekkurler...
Edit metin hizalama hakkında sorulan soru
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
- omerdurmus
- Üye
Edit metin hizalama hakkında sorulan soru
Soru Knoppix adlı üyemiz tarafından pm ile bana sorulmuştur. Buraya taşımanın daha iyi olacağını düşündüm.
...