euro-ytl çevirici
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
euro-ytl çevirici
selam arkadaslar forumu yeni buldum, delphi de daha çok başlardayım ama bir ödevim var yardımcı olabilirsiniz umarım euro-ytl , ytl-euro çevirmek için delphi kodu gerekli yardımcı olurmusunuz??
Dalga geçmeni gerektiren nedir acabarisk yazdı:supersin ya:) algoritması bu şekilde olcak ama kodlardan hic anlamıyorsan zor iş..naile yazdı:euro yu ytl ye çevirmekte ne var ki? Kur ile parayı çarpacaksın veya böleceksin![]()
nasıl olcak kur ile parayı çarpmak?

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Forum ortamı, takıldığın yerlerde yardım almak için kullanılıyor, senin sorunun ise daha farklı, öncelikle bir delphi kitabı edinip program nasıl yazılır onu öğrenmen gerekiyor. Takıldığın yerlerde forum elinin altında olacak, arama ile istediğin çoğu şeyi bulabilir veya hiç bulamazsan yine burada sorarak cevap alabilirsin.risk yazdı: algoritması bu şekilde olcak ama kodlardan hic anlamıyorsan zor iş..![]()
-
- Üye
Arkadaşlara tamamen katılıyorum sorularımızı direk yazmak yerine ve hazır cevaplar beklemek yerine öncelikle araştırma yapmalıyız acaba daha önce bu konu tartışıldı mı diye bakmalıyız forumun düzeni açısından ve cevap alabilmek ve cevabı anlamak için önemli.. Naile arkadaşa katılıyorum bence öncelikle delphi'de çalışma yapmanız gerekiyor..