Videograbber Bileşeninde Önizleme Yavaş Çalışıyor
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Kıdemli Üye
Videograbber Bileşeninde Önizleme Yavaş Çalışıyor
Merhaba arkadaşlar videograbber bileşeni ile web kamerasından görüntü yakalayıp kaydetmeye çalışıyorum ancak önizleme çok çok yavaş geliyor. 9-10 sn bir önizleme görebiliyorum. Bu bileşeni daha önce kullanıpda böyle bir sorunu aşan oldu mu?
-
- Üye
-
- Üye
Re: Videograbber Bileşeninde Önizleme Yavaş Çalışıyor
Merhaba,Ali Erdoğan yazdı:Merhaba arkadaşlar videograbber bileşeni ile web kamerasından görüntü yakalayıp kaydetmeye çalışıyorum ancak önizleme çok çok yavaş geliyor. 9-10 sn bir önizleme görebiliyorum. Bu bileşeni daha önce kullanıpda böyle bir sorunu aşan oldu mu?
Linke baktım, ve orada aşağıdaki gibi bir ifade var
This evaluation package of TVideoGrabber is fully functional, except nag-screens that are shown on preview and captured frames, and preview or recording that can stop randomly.
TVideoGrabber'in bu değerlendirme paketi, ön izleme ve yakalanan (görüntü) kareleri üzerinde gösterilen uyarı ekranları ve ön izleme ya da kayıt işlemlerinin rasgele durabilmesi dışında tamamen işlevseldir.
Yani eğer satın almamışsan, büyük ihtimal elindeki değerlendirme (deneme) versiyonu. Dolayısıyla, yakalama ve ön izleme yapmanı engelliyor.
Şahsen fikrimi sorarsan, JCL'nin AviCap bileşenini ya da (başka bir pakette bulunan) TVideoCapture bileşenini tavsiye ederim. Yalnızca bileşen değil, kaynak kodu da var. Dolayısıyla nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz.
Saygılarımla ve Başarılar.