mustafa abi yardım

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kilitli
burcuva
Üye

mustafa abi yardım

Mesaj gönderen burcuva »

:D ilk önce merhaba diyim mustafa abi

benburayı yeni ogrendim ama baya guzelmiş benım mesleğim hackerlık

ben igmp nuker yapacağım delphide yanı port saldırı programı karşıdaki kişiyi hattan düşürecek

bunu nasıl yaparım delphiyi yeni ogreniyorum daha yardım edersen sevinirim pls :)
abdulkadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen abdulkadir »

öncelikle bayramın kutlu olsun

Ne acık sözlüsün sasırdım dogrusu

Sana Kücük bir yardımda bulunayım

Yanlıs sitedesin burda zaman kaybetme

sevgiler
burcuva
Üye

nedenmiş

Mesaj gönderen burcuva »

yardım etmek istemiyorsan sole kardeşim herkeze yardım ediyosunuz bizede yardım edin kardeşim mustaba abi anlayışla karşılayacağından emınım saygılar sana kalmadım
abdulkadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen abdulkadir »

Hocam rica ederim kızmayın ve yanlıs anlamayın

Elbette yardım etmek isteyenler size ulasır

ben siz zamandan kazanın diye fikrimi yazdım
Kullanıcı avatarı
husonet
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen husonet »

Lütfen ısrarlı davranmayın Abdulkadir arkadaşımıza katılıyorum. Bu formda Warez, Crack, Hack kesinlikle yasaktır. Forum kurallarını okumanızı ısrarla rica ediyorum.

Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

@burcuva Selam.

- Hacker'lığı bir meslek olarak gördüğün için düşüncelerimi burada bildirmek istedim.

- Bilgisayar sistemi hakkinda ve sistemin nasil calistigi hakkinda bilgi almak icin bu sistemlere girmeye hacking deniyor. Bilgisayar bilimlerinde tanımı budur.

- Crackerlar ve Lamerler diye tabir edilen şahıslar bunu kötü amaçlar için kullanırlar. Senin bunlardan birisi olup olmadığını kimse bilemez.

- Konu hakkında açtığın başlıktaki söylemin, bu yönde (negatif) olduğunu göstermekte. Arkadaşlarım bunu hissetmiş olacaklar ki senin de serbestçe bildirdiğin gibi düşüncelerin gibi yine serbestçe bildirmişler. Karşılıklı olarak buna izin verilmesi gerekir. Unutmayalım ki burası paylaşım adına açılmış bir forum.

- Forum kuralları çerçevesinde düşüncelerimizi, sorunlarımızı sunar, cevap ararız.

- Sizin bahsettiğiniz konu, yasa dışı yönü baskın olan bir konudur ve yaptığınız girizgah ile de forum kurallarına aykırı söylemde bulunmuş oldunuz.

- Foruma yeni girdiğinizden buna acemilik diyebilir ve konuyu kapatabiliriz.

- Eğer bilgisayar güvenlik hizmeti veren şirkette görevli ve bilgisayarların güvenirliğini test etmek istiyorsanız bunu baştan bildirebilirdiniz. O zaman cevabım şu olurdu...

- IGMP (Internet Group Management Protocol) Nuke olayını Win98 ve eskisine yönelik uygulamak zorundasınız.

- Sizin şirketiniz ise Win98 kullanıyorsa bile Microsoft tarafından 1999 yılından beri sunulmuş olan update ile güncellenmiş olacağından bunu yapmak hiç de kolay değildir. (Firewall olmadığını varsayıyorum).

- Bu yüzden tüm Lamerlar Trojan'a yönelmişlerdir. Symantech ve McAffee istastistiklerine bakarsanız zaten bunu açıkça göreceksiniz.

- Kaynak : http://www.microsoft.com/windows98/down ... efault.asp
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
undefined
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen undefined »

Mustafa abi yardım demişsin. Mustafa abi bu mesajları ve konu başlığını görürse zaten seni topuğundan vurur :) Geçen gün, biri açıklayıcı konu başlığı açmadığı için haklı olarak bayağ fırça atmıştı. Bu mesajları görünce artık ne yapar bilemem...
Kullanıcı avatarı
MicroChip
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: mustafa abi yardım

Mesaj gönderen MicroChip »

burcuva yazdı::D ilk önce merhaba diyim mustafa abi

benburayı yeni ogrendim ama baya guzelmiş benım mesleğim hackerlık

ben igmp nuker yapacağım delphide yanı port saldırı programı karşıdaki kişiyi hattan düşürecek

bunu nasıl yaparım delphiyi yeni ogreniyorum daha yardım edersen sevinirim pls :)
mesleğim hackerlık demişsin ya ne diyeyim sana bir atth0 komutunu da bilmiyon.
HEM UNUTMA BİR HACKER ASLA BEN BİR HACKERIM demez

bayram bayram iyi güldürdün ya bizi helal olsun sana. ha unutmadan eğer saldırmak bilgisayarıma girmek istersen vs. felan senin için ip numaramı verebilir hatta senin için istediğin trojanı yükleyebilirim :)

ha unutmadan bu arada Mustafa senin bu yazıyı görünce ne yapar bilmem. aynen undefined'e katılıyorum :)
Kafkas Kartalı Kabarday
Sitesi!= http://www.ahmetceylan.com
Resim
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Merhaba,

bugün Bayram arkadaşlar. Sevinçliyim, neşeliyim :)

Arkadaşın bilgisayar dünyasında yeni tanışmış, hevesli birisi olduğun varsayıyorum. Çoğu genç gibi o da hacker'lığa merak salmış, hatta meslek edinmiş :!:

burcuva forumun amacını ve kurallarını Forum Kuralları isimli başlıkta açıkladım, onu bir okumanı ve konu başlığını düzeltmeni tavsiye ederim.

NOT : Arkadaşlar sert olduğumdan değil inan ki ama bazı arkadaşlar kızdırıyor beni cidden. Yumuşak bir dille, çaktırmadan hatta şaka yaparak uyarıyorum, sebebini izah ediyorum. Tamam anladım diyor, bir dahaki sefere yine aynı. O zaman kızıyorum :twisted:

Kolay gelsin.
burcuva
Üye

ya lütfen

Mesaj gönderen burcuva »

ya beyler bana yardım edin ya bunun yapmam lazım pls mustafa abi komutlarını soleyin yeter foruma neler eklicem ve komutları nelerdır bunları soleyin yeter
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

başlık kitlendi.

Tekrar ediyorum, forum herkese açık ancak Forum Kurallarını okuyup uyalım. Başlık noktasında uyarmıştım.

Kolay gelsin.
Kilitli