[Fatal Error] dclusr.dpk(36): Read error on 'c:\documents and settings\sekkil_cocuk\desktop\capmci\Ole2.dcu'
arkadaşlar bu hata nedir yada nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim
fatal error
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim:
muhtemelen bir component denemek istemişsindir yükleyip install edip sonra masa üstündeki klasörü silmiş olabilirsin.. bu birinci ihtimal.
fatal error vermesi yukarıdaki anlattığımla bir alakası yoktur elbet. ama en kestirmeden dclusr.dpk dosyasını aç ve içindeki gereksiz seinn yüklediğin bileşen paketlerini sil. sonra dclusr.dpk yı tekrardan derleyin install et.
yok eğer bun masa üstündeki campci denen şeyi kullanmak istiyorum diyorsan, ole2.dcu'nun ole2.pas'ı var mı bir bak varsa eğer, campci klasörü içindeki ole2.dcu yu sil ve tekerardan derle..
saygılar...
fatal error vermesi yukarıdaki anlattığımla bir alakası yoktur elbet. ama en kestirmeden dclusr.dpk dosyasını aç ve içindeki gereksiz seinn yüklediğin bileşen paketlerini sil. sonra dclusr.dpk yı tekrardan derleyin install et.
yok eğer bun masa üstündeki campci denen şeyi kullanmak istiyorum diyorsan, ole2.dcu'nun ole2.pas'ı var mı bir bak varsa eğer, campci klasörü içindeki ole2.dcu yu sil ve tekerardan derle..
saygılar...
olmuyor
deniyorum silip silip tekrar derliyorum hep aynıo hatayı veriyor lütfen biras daha düşünebilirmisiniz tesekkürler
dosyanın yeri gercekte [Fatal Error] dclusr.dpk(31): Read error on 'c:\program files\borland\delphi7\lib\delphi2\Ole2.dcu' burası .
orada sadece denemek için yapmıstım ancak hala bi değşiklik yok :S
dosyanın yeri gercekte [Fatal Error] dclusr.dpk(31): Read error on 'c:\program files\borland\delphi7\lib\delphi2\Ole2.dcu' burası .
orada sadece denemek için yapmıstım ancak hala bi değşiklik yok :S
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim:
sistemde birden fazla ole2.dcu olabilir. tüm ole2.pas ve ole2.dcu ları ara. dcu olanları sadece sil..
ve senin uygulamanmın olduğu klasör içinde ole2.dcu ve ole2.pas var mı. ona bak... belki senin klasöründeki ole2.dcu yada .pas sorunludur.
yani orjinal olarak delphi ile gelen ole2.pas ile çakışıyor olabilir..
ve senin uygulamanmın olduğu klasör içinde ole2.dcu ve ole2.pas var mı. ona bak... belki senin klasöründeki ole2.dcu yada .pas sorunludur.
yani orjinal olarak delphi ile gelen ole2.pas ile çakışıyor olabilir..
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim: