fast report sayfa sayısı .

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
meron06
Üye

fast report sayfa sayısı .

Mesaj gönderen meron06 »

Sel.al.arkadaşlar.fast reporta bi rapor sayfası yaptım .master data ve detail data koydum.master ve detail üzerindeki labelları görüntülemeden önce kodla alanları buluyorum ve bu alanlara değerlerini atıyorum.rapor önizleme açılınca tüm kkayıtlarım normal görünüyor.ama sorun şu tek sayfa olması gereken rapor 16 sayfa oluyor.her sayfa birbirinin aynısı .bu sorunu nasıl çözerim arkadşlar.
ikut

Re: fast report sayfa sayısı .

Mesaj gönderen ikut »

meron06 yazdı:Sel.al.arkadaşlar.fast reporta bi rapor sayfası yaptım .master data ve detail data koydum.master ve detail üzerindeki labelları görüntülemeden önce kodla alanları buluyorum ve bu alanlara değerlerini atıyorum.rapor önizleme açılınca tüm kkayıtlarım normal görünüyor.ama sorun şu tek sayfa olması gereken rapor 16 sayfa oluyor.her sayfa birbirinin aynısı .bu sorunu nasıl çözerim arkadşlar.
raporun object propertieslerinde range leri ayarla.. Fast rep 3 te bu dediğim yok yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda en uygun çözüm rapordan bantları kaldır. Yani bantların içindeki memo filan herşeyi dışarı kes yapıştır. sonrada bantları sil. Bantlar olunca bütün dosya işleniyor
meron06
Üye

Mesaj gönderen meron06 »

ikut kardeş bantları kldırdım yine olmadı .başka neyden olabilir sizce.
ikut

yardıma baktım

Mesaj gönderen ikut »

bantlardan olmalı. bende bir sürür matbu form hazırlıyorum. hiçbirinde bant yok.