fast report sayfa sayısı .
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
fast report sayfa sayısı .
Sel.al.arkadaşlar.fast reporta bi rapor sayfası yaptım .master data ve detail data koydum.master ve detail üzerindeki labelları görüntülemeden önce kodla alanları buluyorum ve bu alanlara değerlerini atıyorum.rapor önizleme açılınca tüm kkayıtlarım normal görünüyor.ama sorun şu tek sayfa olması gereken rapor 16 sayfa oluyor.her sayfa birbirinin aynısı .bu sorunu nasıl çözerim arkadşlar.
Re: fast report sayfa sayısı .
raporun object propertieslerinde range leri ayarla.. Fast rep 3 te bu dediğim yok yanlış hatırlamıyorsam. Bu durumda en uygun çözüm rapordan bantları kaldır. Yani bantların içindeki memo filan herşeyi dışarı kes yapıştır. sonrada bantları sil. Bantlar olunca bütün dosya işleniyormeron06 yazdı:Sel.al.arkadaşlar.fast reporta bi rapor sayfası yaptım .master data ve detail data koydum.master ve detail üzerindeki labelları görüntülemeden önce kodla alanları buluyorum ve bu alanlara değerlerini atıyorum.rapor önizleme açılınca tüm kkayıtlarım normal görünüyor.ama sorun şu tek sayfa olması gereken rapor 16 sayfa oluyor.her sayfa birbirinin aynısı .bu sorunu nasıl çözerim arkadşlar.
yardıma baktım
bantlardan olmalı. bende bir sürür matbu form hazırlıyorum. hiçbirinde bant yok.