Master - Detail Olarak ilişkilendirilmiş toblom var. Detail Tabloda kaydettiğim resimleri toplu halde görmek istiyorum. Bunun içinde JEDI paketinde jvThumbView componentini kullanmak istedim. aşağıda yazdığım kod doğrudur diye düşündüm ama maalesef çalıştıramadım, Çalışıyor çalışmasınada jvThumbView içinde birşey görünmüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler
procedure TForm4.Button1Click(Sender: TObject);
begin
Form2.Table2.First;
while not form2.Table2.EOF do
begin
jvThumbView1.Directory:='C:\AP\Arsiv\'+(Form2.Table1AdiSoyadi.AsString+'_'+Form2.Table2ID.AsString)+'.jpg';
Form2.Table2.Next;
end;
end;
end.
begin
Form2.Table2.First;
begin
jvThumbView1.AddFromFile('C:\AP\Arsiv\'+(Form2.Table1AdiSoyadi.AsString+'_'+Form2.Table2ID.AsString)+'.jpg');
Form2.Table2.Next;
end;
end;
loxka yazdı:Master - Detail Olarak ilişkilendirilmiş toblom var. Detail Tabloda kaydettiğim resimleri toplu halde görmek istiyorum. Bunun içinde JEDI paketinde jvThumbView componentini kullanmak istedim. aşağıda yazdığım kod doğrudur diye düşündüm ama maalesef çalıştıramadım, Çalışıyor çalışmasınada jvThumbView içinde birşey görünmüyor.
Yardımlarınız için teşekkürler
begin
Form2.Table2.First;
begin
jvThumbView1.Directory:='C:\AP\Arsiv\'+(Form2.Table1AdiSoyadi.AsString+'_'+Form2.Table2ID.AsString)+'.jpg';
Form2.Table2.Next;
end;
end;
end.
burada ki kod ile aşağıdaki arasındaki fark ne peki
El Cevap :
Kod:
begin
Form2.Table2.First;
begin
jvThumbView1.AddFromFile('C:\AP\Arsiv\'+(Form2.Table1AdiSoyadi.AsString+'_'+Form2.Table2ID.AsString)+'.jpg');
Form2.Table2.Next;
end;
end;
olması gerekiyormuş..
Fark su yukarıda arkadaş belirtirken dosya değil dizin belirtmesi lazım...
yani atıyorum rsimleri
begin
Form2.Table2.First;
begin
jvThumbView1.Directory:='c:\resim';
Form2.Table2.Next;
end;
end;
end.