devexpress vertical grid kurarken

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
akipek
Üye

devexpress vertical grid kurarken

Mesaj gönderen akipek »

devexpress vertical grid kurarken data ile ilgili bi rhata alıyorum. nasıl çözebilirim.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Re: devexpress vertical grid kurarken

Mesaj gönderen mussimsek »

akipek yazdı:devexpress vertical grid kurarken data ile ilgili bi rhata alıyorum. nasıl çözebilirim.
ne hatası? Hata kodu ve tam hata metnini yazın lütfen!

Kolay gelsin.
akipek
Üye

Mesaj gönderen akipek »

yazdım sanmıştım pardon,

Setup has found that a newer version of ExpressDataController for delphi 6.0 is installed on your system. (data controlleri bulamadığını söylüyor ama böyle bir setup ta yok malesef bişilerin içinde heralde ama bulamadım)
ikut

Merhaba

Mesaj gönderen ikut »

akipek yazdı:yazdım sanmıştım pardon,

Setup has found that a newer version of ExpressDataController for delphi 6.0 is installed on your system. (data controlleri bulamadığını söylüyor ama böyle bir setup ta yok malesef bişilerin içinde heralde ama bulamadım)
data controller ı bulamadığını nerden çıkardınız. Bulduğunu söylüyor üstelik bulduğunun sizin kurduğunuzdan daha yeni olduğunu söylüyor. datacontroller geneldir. başka devx paketleri kurdunuzmu önceden ?
akipek
Üye

Mesaj gönderen akipek »

evet kurdum quantum grid falan.
akipek
Üye

Mesaj gönderen akipek »

newer'ı görünce. yok diye düşündüm.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Devexpress, bazı kodları tüm componentlerinde ortak kullanıyor. Bu yüzden birden fazla DevExpress componenti kullanacaksanız aynı kodları kullanan, uyumlu sürümleri kurmanız lazım. Yoksa olmaz.

Kolay gelsin.