CxGride Tasarım Anında Filitre Eklemek

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

CxGride Tasarım Anında Filitre Eklemek

Mesaj gönderen pro_imaj »

Merhaba;
CxGride Tasarım Anında Filitre Eklemek istiyorum.
Bunu neden Querynin sql kısmında yapmıyorsun diyebilrsiniz. şimdi öyle yaparsam her işlemden sonra Query kapatıp tekrar açmam gerekiyor hal böyle olunca hem çok fazla zaman kaybı hemde ilgili satıra tekrar konumlanmak için bookmark kullanmak gerekiyor ama gördümki çalışma anında bir filitre verince istediğim oluyor.

Tasarım anında cxgride nasıl filitre ekleyebilirim.

Saygılarımla
Teşekkürler.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

15 bilemedin 20 başlık altta aynı soru sorulmuş. cevaplarıda gayet açıklayıcı. lütfen arama yapalım.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

mkysoft yazdı:15 bilemedin 20 başlık altta aynı soru sorulmuş. cevaplarıda gayet açıklayıcı. lütfen arama yapalım.
Merhaba, Fahrettin abinin başlığı görmüştüm ama fahrettin abi. kod ile desing değil runtime anında sormuş oysa ben desing anında sormuştum.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

Özür dilerim o ayrıntıyı kaçırmışım. Filtertext diye bir özelliği vardı datacontroller içinde sanki. ama denemedim hiç.
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Merhaba;
Araştırdım ama böyle bişey yok sanırım.
Desing anında Edit Viev Layout and data kısmında buna benzer bişey var sanırım ama bir türlü runtime anında aktif olmuyor buda.

Teşekkürler.