Delphi Kitabi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi Kitabi
Arkadaslar Delphi'yi sıfırdan başlayıp anlatan bildiginiz güzel bir kitap var mı? Piyasada birkac tane var ama hangisini almam gerektigini bilemedim.
Bu arada Pascal dilini bilmekteyim.
Bu arada Pascal dilini bilmekteyim.
Merhaba,
Ruhver Barengi'nin kitabını alabilirsiniz. Başlangıç için güzel bir kitap.
Ayrıca ben hiç incelemedim ama İhsan Karagülle/Zeydin Pala'nın kitabı içinde güzel diye sıkça duyuyorum.
İkisini kitapçı da elinize alıp, rastgele bilmediğiniz bir konuyu okuyun. 1-2 paragraf okuyunca zaten kitabın size hitap edip etmediğini anlarsınız. Teknik kitap almak için güzel bir yöntemdir
Kolay gelsin.
Ruhver Barengi'nin kitabını alabilirsiniz. Başlangıç için güzel bir kitap.
Ayrıca ben hiç incelemedim ama İhsan Karagülle/Zeydin Pala'nın kitabı içinde güzel diye sıkça duyuyorum.
İkisini kitapçı da elinize alıp, rastgele bilmediğiniz bir konuyu okuyun. 1-2 paragraf okuyunca zaten kitabın size hitap edip etmediğini anlarsınız. Teknik kitap almak için güzel bir yöntemdir

Kolay gelsin.
-
- Üye
interbase bileşenleri ile destekli""""
interbase bileşenlerinin anlatıldığı delphi destekli bir delphi kitabı varmı varsa adı ve yazarını bi zahmet bana yazabilirmisiniz
type
Tform1 = class(Tform)
Tform1 = class(Tform)
-
- Üye
hayır şaka değil
formunuzu daha yeni kavrıyorum daha önceden böle bir kitap almaya çalıştım ama bulamadım benim demek istediğim delphi kitabı ama eklenti olarak interbase bileşenlerini ve database table örneklerinin olduğu bir kitap umarım beni anlaşımındır mustafa ağabey
type
Tform1 = class(Tform)
Tform1 = class(Tform)
- hoaxhacker18
- Üye
- İletişim:
bence ihsan karagülle/ zeytin pala
bana kalırsa delphi için en iyi başlangıç ve gelişim içini reklam olmasın ama türkmen kitabevi delphi 6,7 veya daha üstü varsa onlardan birinin all yazarlar ihsan karagülle/zaytin pala iyi günlerr 

hoaxhacker18