hocam ben firebird 1.5 kaldırdım firebird klasörünü sildim.sonra 2.0'ı yükledim derlenmiş proje açıldı bikaç rapor aldım programdan bir sorun yok.psikolojik olarak bana biraz daha hızlı gibi geldi sanki.
hocam ben firebird 1.5 kaldırdım firebird klasörünü sildim.sonra 2.0'ı yükledim derlenmiş proje açıldı bikaç rapor aldım programdan bir sorun yok.psikolojik olarak bana biraz daha hızlı gibi geldi sanki.
1.5 server ile oluşrduğunuz database'i backup yapmadan mı 2.0 ile çalıştırdınız?
yok hocam valla backup filan almadım.gerçi müşteri dataları değil test etmeden dağıtımı yapmam.acaba firebird 1.5 in dll dosyaları filan arada kalmışmıdır..
tam emin olmamakla beraber 1.5 de hazırlnana Database 2.0 özelliklerini kullanamıyormuş diye duydum... ilgili topiği bulamadım ancak yine forumda konuşulmuştu...
bende dünden beri mesajları görüyorum ama siteye giremiyorum, allah allah bitek bendemi problem var diyordum
Eğer sonradan durum değişmedi ise fb2.0 ile 1.5 olan dbleri kullanabileceksiniz ama bu eski (ods) li db üzerinde fb2.0 a özgü yeni durumları komutları vs.. kullanamayacaksınız(dı).
Deneme amaçlı olarak 1 yıldır ben 2.0 kullanıyorum. ibx ile şu ana kadar 1.5 tekilerden fazla bir sorun çıkarmadı. Şimdi kararlı sürümle yeni programlarda devam edeceğiz inşallah...
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...