dll yok oluyo ama 4 kb alan yok olmuyo? Çözemedim...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- huseyinkucuk
- Üye
- İletişim:
dll yok oluyo ama 4 kb alan yok olmuyo? Çözemedim...
Arkadaşlar, bir DLL yaptım. Bunun içinde Datamodule(Datamodule içinde session, database, table, datasource var) ve form çalışıyor. Form.showmodal olarak gösteriyorum ve hemen arkasından da form.free ve datamodule.free yapıyorum. Şimdi bu DLL'yi ana programımdan dinamik olarak çağırıyorum (loadlibrary, getprocadress, freelibrary vb.). Görünürde çok güzel çalışıyo, dll çağırılınca dllde çalışan pencerem geliyo (veri tabanına bağlı olarak), pencereyi kapatınca da problem yok gibi gözüküyo. Ama RAM de kapladığı alana gelince şunu görüyorum: Örneğin dll yüklenmemişken program 5000 KB alan kaplıyosa dll çalışınca 6000KB oluyo (buraya kadar normal), ama DLL yok olunca program 5004 KB alan kaplıyo, dllyi çağırınca 6004, kapatınca 5008 çağırınca 6008; 5012,6012; 5016;6016... bu böyle gidiyo? Bunun sebebi ne olabilir. Programın kodunu da size göndermek isterdim ama şu an evimde değilim, evimde de internet bağlantısı yok, işyerinden yazıyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer illa kod gerekiyosa bi ara kodu da yazabilirim size. Şimdiden teşekkür ediyorum... Hoşçakalın...
29.04.2005 tarihi itibariyle Delphi öğrenmeye başlayan yeni bir kullanıcı sayılabilirim.