arkadaşlar ben mesela bi butona ShowMessage('namer'); yazdım her saniye bunun çıkmasını istiyorum timer nesnesiyle bunu nasıl bağlantı kuarcaz yani timere ShowMessage('namer'); kodu koyarsam her saniye bu mesaj çıkar yanlız program açılır açılmaz habire mesaj verir ben bi butona ShowMessage('namer'); eklesem kodu timer gibi her saniye mesaj nasıl verdittirim bi sorum daha var PChar ile ilgili
Mesela gine ben ShowMessage('namer'); burdaki nameri edit1 den nasıl değişcem yani edit1 ne yazarsam o mesajı vericem PChar bide nasıl kullanılır açılarsanız sevinirim Ayrıca format ile sorduğum soru bişeye yaramadı çünkü prtition magic diye program buldum ona basınca hem hardidki ikiye falan yaırıyor hemde format atıyor ayrıca windows cd takıp hemen format atılmıyor anca 10 tane cd yada disket olması lazım benim format için istediğim programda bütün makinala açıkken bi basıyon hepsine aynı anda format daha hızlı bitiyor ama zaten ben hazırını buldum ginede teşekküler
Timer
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
timere kodu eklersem programın açılması ile birlikte her saniye mesaj çıkar
ama ben timer yerine butona eklicem butona basınca mesajlar her saniye çıksın çünkü timere eklersem program açılır açılmaz habire mesaj verir o yüzden buton timer gibi bişey olucakki butona basınca 1 saniyede bir mesaj versin
ama ben timer yerine butona eklicem butona basınca mesajlar her saniye çıksın çünkü timere eklersem program açılır açılmaz habire mesaj verir o yüzden buton timer gibi bişey olucakki butona basınca 1 saniyede bir mesaj versin
-
- Üye
- İletişim: