ve column reader band'ının sol tarafta ve ona karşılıkta detail band'ının gelmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirm.maksadım kayıtları alt alta değilde yanyana görüntülemek hem sayfa daha düzenli olur.şimdidedn teşekkürler
s.a.
bidiğim kadarı ile qr nin öyle bir özelliği yok.
ama siz bantların yüksekliğini arttırıp sayfaya tek bant gelecek şekilde ona göre labeelraı koyup bişeyler yapabilirsiniz.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
şimdi sorun şu benim tek bi kayıtım var.ado controlleri kullanıyorum ve raporlama içinde quickreport.kayıtım tek olduğu içinde column reader bandının raporun soltarafında olmasını istiyorum dikey olarak gelcek .yine aynı şekilde detail'in de bu columnreader bandının sağına koyup veriler ve labelleri karşılıklı getirmeyi istiyorum.böylelikle tak kayıtım olduu için rapor sayfamı düzgün kullanmayı düşünüyorum.
bir detail bant koyduktan sonra sol tarafa master veriyi sağ tarafa detail verileri içerecek qreditleri yerleştirdiğinizde solda tek ana kayıt görünüp sağda detail veriler alt alta sıralanması oluyordu sanırım.
belki yanlış hatırlıyorum ama qr kullanırken bu olayı yapıyordum gibi hatırlıyorum. yanlış yönlendirdim ise özür dilerim
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.