Caller ID Sorunu acil yardim!!!
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Caller ID Sorunu acil yardim!!!
SAYIN DELPHICI ARKADASLAR BENDE 56K SPEED-COM FAX MODEM VAR CALLER ID DESTEKLI VE CALLER ID HIZMETI DE ALIYORUZ VISUAL BASIC TE BU MODEMI DINLEYIP (COM PORTUNU) GELEN NUMARAYI GORUP VERITABANINDA KULLANABILIYORUM ANCAK BANA COK ACIL CALLER ID NIN DELPHI KODLARI LAZIM NUMARAYI DELPHI KODLARIYLA GORMEM LAZIM YANI DELPHIDE CALISCAM BILEN VARSA LUTFEN BILGI VERSIN SIMDIDEN SAOLUN 

kusura bakmada sana bu şekilde kimse yardım etmez.
çünkü ne yazdığın başlık ne sorun kuralların hiç birine uymuyor.
öncelikle başlığındaki aciil yazısını kaldır . sen böyle yapınca üyelerin çoğu mseajını bile okumuyorlar.
bence mustafa abi görmeden bunları değiştir.
çünkü ne yazdığın başlık ne sorun kuralların hiç birine uymuyor.
öncelikle başlığındaki aciil yazısını kaldır . sen böyle yapınca üyelerin çoğu mseajını bile okumuyorlar.
birde mesajının tamamını büyük harfle yazmışsın buda buyuk kabalık demektir.Kurallar yazdı:* Mesajınıza uygun ve konuyu özetleyen kısa bir başlık yazın. Acil, Çok Acil, Önemli gibi ifadeler veya konuyla alakasız bir başlık kullanmayın.
birde mesajın sonunda niye ekran koruyucu linki verdin onuda anlamış değilim.Kurallar yazdı:* Forum Kurallarına uymak mecburidir. Bu kurallara uymadan forumdan faydalanamazsınız! Bu konuda özür, mazaret ve itiraz kabul etmiyoruz!
bence mustafa abi görmeden bunları değiştir.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR