SQL 2000 EnterPrise Managerda table içerik gösterme hatası

MS SQL Server veritabanı ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
mmnckr
Üye

SQL 2000 EnterPrise Managerda table içerik gösterme hatası

Mesaj gönderen mmnckr »

Arkadaşlar selam, SQL server 2000 EnterPrise Managerda table üzerine sağ tıklayıp Open Table - Return All Row dediğim zaman "An unexpected error happened during this operation" hatası alıyorum ve table içeriğini görüntüleyemiyorum. Query Analyzer da select * from table kullanarak data içeriğini görüntüleye biliyorum. bu sorunu nasıl aşabilirim. İyi çalışmalar.
mmnckr
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Sadece tek bir veritabanı ve tablo için mi bu hata geliyor yoksa tüm veritabanlarında mı? Eğer tek veritabanı ise o dosya bozulmuş olabilir.
Şaban Şahin AKMAN
Üye

Mesaj gönderen mmnckr »

tek veritabanı değil hepsinde aynı hatayı alıyorum çalışan sağlam data üzerindede denedim ve işin ilginç tarafı SQL i 2-3 sefer tekrar kaldırıp kurdum.
mmnckr
Kullanıcı avatarı
sabanakman
Kıdemli Üye

Mesaj gönderen sabanakman »

Boş isim olarak attachlenmiş DB bulunuyormu. Aksi halde aklıma pek bir şey gelmiyor.
Şaban Şahin AKMAN
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

M$ genelde kurur kurmaz SP kurmayı tavsiye eder. SQL Server 2000 ise SP4, farklı bir sürüm ise en son SP'sini (service pack) indirip kurun.

Ayrıca M$'un en beğendiğim yönü dökümantasyonu. Hatalarını çok iyi dökümante ediyorlar : p M$'un sitesinde aratırsanız çözüm önerileri bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
mmnckr
Üye

Mesaj gönderen mmnckr »

mussimsek hocam teşekkürler SP4 kurdum ve sorunum çözüldü, yalnız bugüne kadar SP3 kullanıyordum sorun yoktu. Neden gereksinim duydu bilmiyorum. :roll:
mmnckr