turkcell ve telsim için sms
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
turkcell ve telsim için sms
Selam Arkadaşlar....
Turkcell ve telsimin web sayfasından kendi yaptığım program ile sms gönderebilirmiyim.Bununla ilgili yardım ederseniz sevinirim.
yerdımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Turkcell ve telsimin web sayfasından kendi yaptığım program ile sms gönderebilirmiyim.Bununla ilgili yardım ederseniz sevinirim.
Her iki firmada web servisler vasıtasıyla sms,melodi vb. yollamanıza imkan veriyor fakat Admin Beyinde belirttiği gibi anlaşma imzalayıp ücret ödemeniz gerekmektir. Tabi burada da belli bir kontür sınırı var falan. Size tavsiyem bu işlerle uğraşan bazı firmalar var onlar halihazırda bu servisleri almışlar ve size üyelik satarak ucuza yollamanıza imkan sağlıyorlar. Onların servislerini kullaanbilirsiniz
"mcsa06" arkadaşın sorusunu aynen tekrar soruyorum. Çünkü net yanıt gelmemiş. Delphi de nasıl yapılabileceği hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim. Böyle program isteyenler olmakta. Bununla detaylı ilgilenenler varsa e-postama mesaj atsın, görüşelim. (ticari olacak bu işi o arkadaşa da yönlendirebilirim.) Saygılar...Selam Arkadaşlar....
Merhaba Kendi çabam ve araştırmalarım neticesinde ben bu işi hallettin,
istanbuldan bir firma ile anlaştım programı ben yazdım kontörü onlardan alıyorum ve müşterilerime satıyorum çok karlı bir iş değil ama benden talepde bulunan eski müşterilerimin sorunlarını çözdüm şu anda kullanılıyor onldukça iyi.
Bir kere bu işlem için bu işi yapan bir firmayla anlaşacaksın, onlar sana gatway verecekler onu kullanarak programlarını hazırlayıp sms lerini göndereceksin..
MSN: sies@hotmail.com soracakların olursa burdan mesaj atabilirsin.
Selamlar
istanbuldan bir firma ile anlaştım programı ben yazdım kontörü onlardan alıyorum ve müşterilerime satıyorum çok karlı bir iş değil ama benden talepde bulunan eski müşterilerimin sorunlarını çözdüm şu anda kullanılıyor onldukça iyi.
Bir kere bu işlem için bu işi yapan bir firmayla anlaşacaksın, onlar sana gatway verecekler onu kullanarak programlarını hazırlayıp sms lerini göndereceksin..
MSN: sies@hotmail.com soracakların olursa burdan mesaj atabilirsin.
Selamlar
Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım
Hem Düşünür, Hem Severim Budur Taştan Faklı Yanım.
Her maddenin zevlesini bedenimde taşıyorsam.
Ben ne bir taş ne bir ağaç, insanlığımla insanım.
Ben HitSmS ile anlaştım 1000 kontör kdv dahil 85 YTL.
Kontör sayısı yüksek olursa fiyat düşüyor.
İnternetten bulabildiğim bütün SMS cilere mail attım kimsede cevap gelmedi yalnızca bu arkadaşlar cevap verdiler ve yardımcı oldular.
Sağolsunlar şu ana kadar sorunsuz çalışıyoruz.
Kontör sayısı yüksek olursa fiyat düşüyor.
İnternetten bulabildiğim bütün SMS cilere mail attım kimsede cevap gelmedi yalnızca bu arkadaşlar cevap verdiler ve yardımcı oldular.
Sağolsunlar şu ana kadar sorunsuz çalışıyoruz.
Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım
merhaba ;
hazır konu açılmışken, WSDL olarak kullanıma olanak veren SMS servis sağlayıcısı biliyormusunuz?
teşekkürler.
hazır konu açılmışken, WSDL olarak kullanıma olanak veren SMS servis sağlayıcısı biliyormusunuz?
teşekkürler.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr