Formdaki yapılan değilişiklikler exeyi etkilemiyor
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
- İletişim:
Formdaki yapılan değilişiklikler exeyi etkilemiyor
Form üzerinde yaptığım herhangi bir değşiklikten sonra F9 ile Run dediğimizde değişikliğin olmadığını görüyorum. Ama kod kısmmında ekleme, çıkarma ve değişiklik yaptığım zaman derlemeden sonra değişiklik oluyor.
çok acil bana yardım ederseniz sevinirim.
çalıştığım dosyaların öznitelikleri arşiv yada salt okunur değil.
çok acil bana yardım ederseniz sevinirim.
çalıştığım dosyaların öznitelikleri arşiv yada salt okunur değil.
o{-0-}o
- Çok acil dediğin için cevap vermeyi reddediyorum ama zor durumda kalmaman için şunu açıklığa kavuşturman gerektiğine inanıyorum :
- Form üzerinde yaptığım herhangi bir değşiklikten derken ne tür değişiklikler ? Örneğin formunun boyutlarını değiştirdin diyelim, Formun WindowState değeri properties kısmında wsMaximized kalmışsa projen ne yapsın. Bu durumda yeni bir proje aç ve formun ayarlarını bir yere not ederek aynısını mevcut projende uygula...
- Form üzerinde yaptığım herhangi bir değşiklikten derken ne tür değişiklikler ? Örneğin formunun boyutlarını değiştirdin diyelim, Formun WindowState değeri properties kısmında wsMaximized kalmışsa projen ne yapsın. Bu durumda yeni bir proje aç ve formun ayarlarını bir yere not ederek aynısını mevcut projende uygula...
-
- Üye
- İletişim:
- Herhangi bir skin bileşeni mi kullanıyorsunuz ? Bunu kayıtlı kullanıcı olarak mı kullanıyorsunuz ?
- Formun OnCreate, OnActivate vb. eventlerinde proje içinden RunTime değişiklik yapan bir kod var mı ? Kendi kodlarınızı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birisinin yazdığı kodlar üzerinde mi çalışıyorsunuz. Gözünüzden kaçmış olabilir.
- Formun OnCreate, OnActivate vb. eventlerinde proje içinden RunTime değişiklik yapan bir kod var mı ? Kendi kodlarınızı mı kullanıyorsunuz yoksa başka birisinin yazdığı kodlar üzerinde mi çalışıyorsunuz. Gözünüzden kaçmış olabilir.
-
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
- İletişim: