Bu hatayı kayıt yaparken alıyorum. Sebebi nedir?
FB 1.5 D7 WinXP SP2 kullanıyorum. Teşekkürler.
multiple rows in singleton select hatası
- White Rose
- Üye
- İletişim:
s.a.
sebebi yazdığınız sql de tablonuzdaki kayıtlarda gizli..
where koşulunu kontrol edin. bir kayıt dönmesini beklediğiniz bir yerde birden falza kayıt dönüyor..
hatanın sebebi o...
kolay gelsin.
sebebi yazdığınız sql de tablonuzdaki kayıtlarda gizli..
where koşulunu kontrol edin. bir kayıt dönmesini beklediğiniz bir yerde birden falza kayıt dönüyor..
hatanın sebebi o...
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
sorun çözüldü
Arkadaşlar,
İlginiz için teşekkürler. Sorunun sebebi şuydu. KASA table ı vardı. Bunda otomatik olarak bir kayıt bulunuyordu. Verileri aktarırken (data pump) bir tane daha aynı id nolu kasa kaydı açmış. Ben bunu görmemiştim. Tahsilat ve ödeme fişlerine kayıt yaparken bu hatayı veriyordu. Çünkü SP ler kasa ile bağlantı sağlıyorlardı ve hangi kasa kaydına gidileceğini bilemiyorlardı . Çünkü aynı id no ya sahip 2 kasa kaydı vardı. Sorun çözüldü. Teşekkürler.
İlginiz için teşekkürler. Sorunun sebebi şuydu. KASA table ı vardı. Bunda otomatik olarak bir kayıt bulunuyordu. Verileri aktarırken (data pump) bir tane daha aynı id nolu kasa kaydı açmış. Ben bunu görmemiştim. Tahsilat ve ödeme fişlerine kayıt yaparken bu hatayı veriyordu. Çünkü SP ler kasa ile bağlantı sağlıyorlardı ve hangi kasa kaydına gidileceğini bilemiyorlardı . Çünkü aynı id no ya sahip 2 kasa kaydı vardı. Sorun çözüldü. Teşekkürler.