tam ekran video ekran ayarları

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

tam ekran video ekran ayarları

Mesaj gönderen sarp_halit »

Merhaba arkadaşlar. Kolay gelsin. Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum ama birkaç noktada takıldım kaldım. Tabi çözüm yolu olarak da burayı uygun gördüm. Şimdiiii ...

Videoların bulunduğu konumlar veritabanında kayıtlı. Yine veritabanındaki belirtilen süre kadar oynatılacak videolar. İstediğim şey ise:

ekran genişliğini, monitör yenileme hızını ben ayarlayabileyim ( program üzerinden)
videoları ben program üzerinden tam ekran yapabileyim ya da normal boyutuna çevirebileyim.

Bunlar mümkün mü? Yani herhangib bir bileşen mi kullanayım yoksa hazırdaki bileşenler benim işimi görebilir mi?

Bu arada ben Delphi 6 kullanıyorum

Bütün cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
Berdem
Üye

Mesaj gönderen Berdem »

Merhaba,
Dspack :ara tavsiye ederim , demosunda örnekleri var.Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

ilgi alaka ve cvp için teşekkür ederim. güzel bir bileşen ama gelen örnekler çalışmıyor. her neyse. ben bu bileşen videoyu oynatırken üzerine sabit bir kayan yazı yazdırabilir miyim. gerçi alt yazılar veritabanından alınacak ama. yani biraz karışık geldi bileşen bana daha tam kullanamadım da en azından sizin bir tecrübeniz vardır diye sordum
Berdem
Üye

Mesaj gönderen Berdem »

Dephi7 ve 2007 de verilen örnekler çalışıyor. Panelin üzerine ekleyip,
boyutlarını artırabilirsin.Örneklerin çalışmaması componenti doğru kurmadığından kaynaklı olabilir.Aynı örneklerin içinde videoya yazı ekleme bölümü var.İstediğin yerden yazıyıda ekleyebilirsin.
viewtopic.php?t=22267
Kullanıcı avatarı
sarp_halit
Üye
İletişim:

hımm. tamam ben bi inceleyeyim ondan sonra yeniden deneyeyim. ilginden ötürü teşekkür ederim.