selam,
Bir activeX tasarladım, palete aldım. ActiveX i denemek için delphide ve VB de birer uygulama yaptım. ActiceX projesinde yaptığım değişiklikler VB deki deneme uygulamasına yansıdı fakat delphide bir türlü bu değişiklikleri göremiyorum.
Sanırım çok basit birşeyi gözardı ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ActiveX te yaptığım değişiklikleri uygulamada göremiyorum?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ActiveX te yaptığım değişiklikleri uygulamada göremiyorum?
balıkçıdan balık isteme, balık tutmayı öğretmesini iste....
selam,
Delphide yazdığım uygulama, C:\Program Files\Borland\Delphi7\Imports içindeki MyActiveX_TLB.pas dosyasını kullanıyor. Bu dosya, yaptığım değişiklikleri içermiyor.
Yani; ActiveX te değişiklik yapıp,kaydedip, run-->registerActiveXserver yapıyorum. Bunun bir şekilde C:\Program Files\Borland\Delphi7\Imports\MyActiveX_TLB.pas dosyasında da güncellenmesini bekliyorum. Ancak güncellemiyor.
Ben de ActiveX projesinin içindeki güncel MyActiveX_TLB.pas dosyasını buraya kopyaladım bu işimi gördü.
Yinede tavsiyelerinizi bekliyorum...
saygılar.
Delphide yazdığım uygulama, C:\Program Files\Borland\Delphi7\Imports içindeki MyActiveX_TLB.pas dosyasını kullanıyor. Bu dosya, yaptığım değişiklikleri içermiyor.
Yani; ActiveX te değişiklik yapıp,kaydedip, run-->registerActiveXserver yapıyorum. Bunun bir şekilde C:\Program Files\Borland\Delphi7\Imports\MyActiveX_TLB.pas dosyasında da güncellenmesini bekliyorum. Ancak güncellemiyor.
Ben de ActiveX projesinin içindeki güncel MyActiveX_TLB.pas dosyasını buraya kopyaladım bu işimi gördü.
Yinede tavsiyelerinizi bekliyorum...
saygılar.
balıkçıdan balık isteme, balık tutmayı öğretmesini iste....