herkese selamlar
arkadaşlar bir program kodladım programda treeviewi menü olarak kullandım ancak otum açan kullanıcının yetki düzeyine göre treevieweki bazı menülerin haliyle pasif olması gerek bunu için şu kodları denedim ancak bir sonuç alamadım treeview1.items[0].visible:=false; veya treeview1.ştem[0].enabled:=false veya treeview1.items.items[0].enabled:=false; bu konuda bana yardım edebileceklerin dikkatine;
treeview de items enabled
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
treeview de items enabled
insanın özü tanımasına engel olan perdeleri;
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
1.kendini beden sanma
2.vehmî benlik
3.beş duyu blokajları
4.toplumsal şartlanmalar ve şartlanmaların oluşturduğu değer yargıları ve değer yargılarından gelen duygular
kişi bu perdelerden arınmadıkça göresel kozasında yaşar ve bir ipek böceği gibi kaynar kazana atılır.
Re: treeview de items enabled
Buna benzer bir konuda konuşuldu.
oradaki öneri. treeview bilgilerinin silinerek istege göre yeniden bir dizinden yüklenmesi idi sanırım buradada uygulanabilir.
kullanıcı yetkisine göre bir dizin oluşturup yüklediğinde kullanıcı yetkisi olmayan menüleri göremez.
oradaki öneri. treeview bilgilerinin silinerek istege göre yeniden bir dizinden yüklenmesi idi sanırım buradada uygulanabilir.
kullanıcı yetkisine göre bir dizin oluşturup yüklediğinde kullanıcı yetkisi olmayan menüleri göremez.