s.a. arkadaşlar. dspack paktetlerini kullanarak bir video izleme programı oluşturdum. oluşturmaktan ziyade hazır gelen demo paket üzerinde birkaç değişiklik yapıp kendime uytalardım. ama bi sorunum var.
video oynatılırken takılmalar yapıyor ve orada kalıyor. ancak videoyu durdurur yeniden başlatırsam kaldığı yerden devam ediyor. aynı videoyu windowsun media playerı ile açarsam herhangi bir sorun yok. bu takılmaları nasıl geçebilirim.
bir de ben buna bir image bileşeni ekledim. tv logosu gibi yani. bazı videolarda gösteriyor ama bazılarında göstermiyor. bunun sürekli gösterilmesini nasıl becerebirim?
şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin iyi çalışmalar herkese
delphide video gösterimi ve dspack yrdm
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
delphide video gösterimi ve dspack yrdm
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
X))@:>
Re: delphide video gösterimi ve dspack yrdm
Videoları gösteren sizin programınız değil codeclerdir. Burada önemli olan codecleri iyi yönetebilmektir. İddalı bir program yapmaya çalışıyorsanız codexlerin direk dll'lerini kullanmayı denemelisiniz.
Logonun sürekli güzekmeme nedenide codecler. Her codec farklı özellikler içeriyor. Gerçekten büyük bir dünya.
Logonun sürekli güzekmeme nedenide codecler. Her codec farklı özellikler içeriyor. Gerçekten büyük bir dünya.