delphi ile pdf parçalama

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
kazimates
Üye
İletişim:

delphi ile pdf parçalama

Mesaj gönderen kazimates »

merhabalar yapmak istediğim konuyu tam olarak belki anlatamayabilirim ama biraz değinmek istedim. Bir pdf döküman düşünelim ve bu pdf dosya binder olan bir pdf dosya olsun yani binder.pdf i açtığımızda acrobat readerde sağ tarafda bulunan bookmark kısmında her konunun başlangıç yeri belli index gibi ve bunları tıkladığımızda atıyorum 1000 sayfalık pdf dökümanda istenilen konu başlıklarına hemen ulaşılabiliyor ve örnek olması bakımından söylüyorum indeximizde yada bookmarkımızda ünite1,2,3,4,5 vs var ve ünite 1 sayfa 1 den başlıyor 2 ise sayfa 20 den 3 ise sayfa 150 den vs diye gidiyor ben hangi delphi aracılığı ile bu bookmark lardan istediğimi çağırtabilirim ve ildili bookmarkı yine pdf olarak export edebilirim yazmak istediğim programsa bir text dosyadan export edilmesi gereken bookmarkların indexini tutacak yani bookmark adını ve program run edilince pdf dosyadaki talep edilen bookmarkları yyine txt dosyadan okuduğu isimle alıp parçalamış ve üniteleri ayrı dosyalar olarak bir klasöre koplayamış olacak.
şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.