merhaba herkese iyi çalışmalar.
sitede araştırdım ancak bulamadım.
aşağıdaki gibi işlem yapmak istiyorum.
tarih açıklama alan1 alan2 alan3 alan4
28.11.2008 askjakkk 10 10
...... llorıgortgı 38 48
....... şlfkglfklg 15 33
........ çöömömö 40 7
alan1 e değer girdiğimde alan3 teki değer alan1 deki değer kadar artacak alan2 ye değer girdiğimde ise alan3 teki değer alan2 ye girilen değer kadar azalacak. alan2 ye girilen değer alan3 teki değerden büyükse, alan4 e alan2 ile alan3 ün farkını yazacak. bunu stored procedure ile yapmam gerektiğini biliyorum. ancak sp konusunda o kadar iyi değilim. ilginize teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
devirli toplam
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: devirli toplam
merhaba herkese iyi çalışmalar.
aşağıdaki gibi işlem yapmak istiyorum. (bir önceki mesajın formatı düzgün olmadı doğrusun tekrar gönderiyorum.)
...... llorıgortgı 38 48
....... şlfkglfklg 15 33
........ çöömömö 40 7
alan1 e değer girdiğimde alan3 teki değer alan1 deki değer kadar artacak alan2 ye değer girdiğimde ise alan3 teki değer alan2 ye girilen değer kadar azalacak. alan2 ye girilen değer alan3 teki değerden büyükse, alan4 e alan2 ile alan3 ün farkını yazacak. bunu stored procedure ile yapmam gerektiğini biliyorum. ancak sp konusunda o kadar iyi değilim. ilginize teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
aşağıdaki gibi işlem yapmak istiyorum. (bir önceki mesajın formatı düzgün olmadı doğrusun tekrar gönderiyorum.)
...... llorıgortgı 38 48
....... şlfkglfklg 15 33
........ çöömömö 40 7