Basketbol İstatistik Programı Hakkında

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
powerboss
Üye

Basketbol İstatistik Programı Hakkında

Mesaj gönderen powerboss »

herkese merhaba bnm bir konu hakkında soru sormam lasım..
ben bir basketbolda istatistik tutma programı yapmaya çalışıorm da şimdi işte attıgı sayıları felan tarihlere göre yazıp bunların ortalamasını gösteren ve resimyane oyuncu resimi felan ekleye bilme özelligi olm bir pro yazma ya çalışıormm bana gerekli olan şey
bu resim yükleme için gerekli kodlar ve ortalamaa hesaplamaya yarayan kodlar şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Battosai
Üye

Re: Basketbol İstatistik Programı Hakkında

Mesaj gönderen Battosai »

Bence senin ihtiyacın olan bir kitap veye e-book....
Kullanıcı avatarı
conari
Üye

Mesaj gönderen conari »

:lol:
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..
ResimResim
ikutluay
Üye

Mesaj gönderen ikutluay »

powerboss yazdı:herkese merhaba bnm bir konu hakkında soru sormam lasım..
ben bir basketbolda istatistik tutma programı yapmaya çalışıorm da şimdi işte attıgı sayıları felan tarihlere göre yazıp bunların ortalamasını gösteren ve resimyane oyuncu resimi felan ekleye bilme özelligi olm bir pro yazma ya çalışıormm bana gerekli olan şey
bu resim yükleme için gerekli kodlar ve ortalamaa hesaplamaya yarayan kodlar şimdiden teşekkürler.
forumda genel olarak özelden gelen sorulara cevap vermiyoruz. ve inan sorduğun sorlar o kadar basitki en basit delphi kiabı ile 2 saatte hpsini yazman mümkün.

ama biraz tablo dizayn bilmen biraz da ilişkilendirme bilmen gerekli. Ancak sen başlayacaksınki takıldığın yerde devreye girelim. bu olmadan kimseden çok bir yardm ekleme
Kişi odur ki, koyar dünyada bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser./Muhammed Hadimi
http://www.ibrahimkutluay.net
http://www.ibrahimkutluay.net/blog