DevExpress Dxdbgrid Export (pdf,excel,word,txt)

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
baloglurecep
Üye
İletişim:

DevExpress Dxdbgrid Export (pdf,excel,word,txt)

Mesaj gönderen baloglurecep »

arkadaşlar selam ve saygılar diliyorum. raporlama yaparken genelde db grdleri raporlama şeklinde (devexpresin print bileşeni var) rpor veriyorum bu bileşen hazır tüm dxdbgirdleri
panelleri, formları yazdırabiliyor. yalnız ben raporlama yaparken çok seçenekli export özelliği de koymak istiyorum. excele atıyorum ama ben word, excel, pdf, txt ,html gibi export seçenekleride sunmak istiyorum kullanıcıya. bunun için bir sürü export bileşeni var. ancak kurduklarımın çoğu dxdbgrdlerde çalışmıyor. devexpresin dxdbgridlerde kolayca export yapabileceğim destekleyen bir bileşen seti bilen arkadaş varmı? selam ve saygılar.
Ertugrul
Üye

Re: DevExpress Dxdbgrid Export (pdf,excel,word,txt)

Mesaj gönderen Ertugrul »

dxGrid mi yoksa cxGrid mi? TdxGrid (v3.2) ise TdxGrid.ExportXLS gibi bir fonksiyonu var. TcxGrid ise (v4+) ExportGrid4ToExcel kullaniliyor hatirladigim kadariyla.