Merhaba;
forumda aradım ama net bir cevap alamadım acıkcası.
Sorunum şu.
html sayfada buton ismi yok dolasıyla getelementbyid sekliyle tıklatma yapamıyorum..
Örnegin. <input value="gönder" type="button" class="Button1_Text" /> diye kod var sayfada.. name olmadıgı icin tıklatma yapamıyorum...
Bu butonu nasıl submit ederim?
Webbrowser
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Webbrowser
Yokmu bilen bir arkadaşımız?
Cevap gelmedi ama çözdüm teşekkür edeirm arkadaslar..
Keşke çözümü buraya yazsaydın ilerde ihtiyacı olan biri çıkabilir
Yahu forumda kendimi saymayım, bu konuda kaç defa yazıldı çizildi. Bir ay bile olmadı ki şunu yazmıştık...
viewtopic.php?f=2&t=26298&p=147617#p147617
Özetle, "eğer click yapazak iteme ulaşamıyorsanız ve/veya aynı isimde birden fazla item varsa adını değil direkt ID'sini vererek direkt tıklayabilirsiniz" demiştik.
Özetle, "eğer click yapazak iteme ulaşamıyorsanız ve/veya aynı isimde birden fazla item varsa adını değil direkt ID'sini vererek direkt tıklayabilirsiniz" demiştik.
ID'sini nereden bulacağız ve sadece click mi yapabiliyoruz value değer girebilir miyiz?mrmarman yazdı:Yahu forumda kendimi saymayım, bu konuda kaç defa yazıldı çizildi. Bir ay bile olmadı ki şunu yazmıştık...