selamlar arkadaşlar, dün gece saat 2 ye kadar aramama ragmen işe yarar bir bilgi bulamadım.(Ne diye aratacağımı da bilmiyorum tam olarak. Bu olay .net e mi giriyor onuda tam bilmiyorum yanlışım varsa affola) Sorunum şu: Bir web sitesi var örneğin google ben bu google ın arama textbox ına bişeyler yazmak istiyorum daha sonra da arama butonuna tıklamak istiyorum.
1-Bu işlemi Twebbrowser ile nasıl yaparım
2-Bu işlemi TWebbrowser siz nasıl yaparım
Lolay Gelsin.
web site textbox
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
Re: web site textbox
kodlar istediğim gibi çalıştı fakat bi kaç sorum daha olacak:
1-bu kodlar html de çalışıyor, php de bileşenlerin isimlerini bulmama ragmen access hatası verdi nasıl halledebilirim
2-sayfada bi kaç resim var webbrowseri arkaplanda çalıştırmak zorunda oldugum için bu resimleri timage nesnesine yüklemem gerekli işin garibi bu resimler yönlendirmeli geldiği için sabit bir url e sahip değiller ve resimlerin bileşen isimlerini de sayfa kodları içinde bulamadım sadece src var, bu resimleri yüklemenin başka bir yolu var mıdır?
1-bu kodlar html de çalışıyor, php de bileşenlerin isimlerini bulmama ragmen access hatası verdi nasıl halledebilirim
2-sayfada bi kaç resim var webbrowseri arkaplanda çalıştırmak zorunda oldugum için bu resimleri timage nesnesine yüklemem gerekli işin garibi bu resimler yönlendirmeli geldiği için sabit bir url e sahip değiller ve resimlerin bileşen isimlerini de sayfa kodları içinde bulamadım sadece src var, bu resimleri yüklemenin başka bir yolu var mıdır?
UWESIS CORPORATION