Selamlar arkadaşlar, sorunum bir firebird sorunu;
yanlıi hatırlamıyorsam 2006 yılından sonraki bütün projelerimizde firebird kullanmaya başladık ama yazılımın gittiği yere firebird serverin gitmeside gerekiyordu, fakat ben bu işten sıkılmaya başladım özellikle win vista ve 7 canıma yetti firebird serverde birçok hata ile karşılaşıyorum server çalışmıyor, kullanıcının yazılımı sürekli yönetici olarak çalıştırması gerekiyor vs.vs. bu sorunları gömülü firebird ile halletmeye çalıştım ama malesef açıklamalar sınırlı ve kullanım açısından nasıl olur hiç deneyemedim.sorunlarım:
1-Yazılımı vista veya 7 de, son kullanıcı sağ tık yönetici olarak çalıştır felan yapmadan nasıl yönetici olarak çalıştırabilirim
2-Yazılımla beraber firebird server gitmek zorundamıdır?
3-Gömülü firebird hakkında geniş bir dökümana ihtiyacım var projesini bu şekilde kullanan arkadaşlar var mı?Performans ne durumda ve yazılım kararlılığını korur mu?
4-Firebird server kurmak zorunda olduğumuzu varsayarsam, kendi installerim ile (inno değil) firebird serveri nasıl kurdururum installerin içine firebird installerini gömerek mi (şu anda bu şekilde çalışıyor /verysilent) yoksa daha iyi bir yöntemi var mıdır?
Not:Bu gömülü yapmak istediğim yazılımlar tek kullanıcılı yazılımlar.