Öncelikle forumda arayın demeyin. Hem aradım hemde koddaki mantıksal hatayıda etrafından dolaşarak aştım. ama neden direkt olmasın diye sormadan edemedim.
sck_vade ve sck_creation alanlarım var. ikiside datetime alanı. ama vade elle giriliyor ve öbürünü sistem çakıyor. kısaca birinde sadece tarih varken öbürüne saatte çakılıyor.. (aslında bunuda denemeler sonucu buldum sql çalışmayınca)
başlangıç ve bitiş olarak 18.5.2010 verdik diyelim. ilk vade ve son vade ile iki tarih arası liste alırken kod çalışıyor. ama vadeyi çıkarıp creation alanını koyunca kayıtlar gelmiyor. oysa kayıtlar var. 18.i için ilk tarih 17, bitiş 19 olursa ve sql büyük eşit ve küçük eşit yerine direkt büyük veya küçük olursa çalışıyor (bu şekilde aştım)
ama neden direkt yapamayayım ki bunu ?
Kod: Tümünü seç
SELECT
sck_create_date as Giris_Tarihi,sck_tip as Tip, sck_borclu as Borclu, sck_vdaire_no as VergiDairesi,
sck_vade as Vade,sck_tutar as Tutar,sck_doviz as Doviz,sck_odenen as Odenen,sck_borclu_tel as TelNo,
sck_duzen_tarih as Dzn_Tarihi, sck_ilk_evrak_sira_no as Ilkevraksirano,sck_srmmrk as SrMrk,
dbo.SORUMLULUK_MERKEZLERI.som_isim as Srm_Mrk
FROM
ODEME_EMIRLERI WITH ( NOLOCK )
LEFT OUTER JOIN dbo.SORUMLULUK_MERKEZLERI ON (dbo.ODEME_EMIRLERI.sck_srmmrk = dbo.SORUMLULUK_MERKEZLERI.som_kod)
where ((sck_create_date>='20100518' and sck_create_date<='20100518')) and
sck_tip in (6) and sck_srmmrk in (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14) and sck_sonpoz in (2)
saygılar