1. olarak yapamayacak olan arkadaş kesin ve kesin söylüyorum kesinlikle yazmasın istemiyorum beceremeyecek bir arkadaşın yorum yapmasını.
2. Olarak kesin olarak yapabilirim diyen arkadaş varsa direk pm atsın hemen baslayalim.
Programa Geliyorum..
Kısaca Şöyle Anlatayım.
02126304150 buradaki 150, bana ait bir dahiliye numara.
Simdi yapacagımız işlem şudur.
Bana bir cagri geldiginde yapacagımız program "Mantiken konusuyorum" O telefon kablosunu bir modeme baglayacagiz, ve birde laptoba. Programımız sunu yapacak , cagri geldiginde, Skype tarzi bir yazilim ile bana o dahiliye hatta gelen cagriyi otomatik olarak benim telefonuma yonlendirecek bunud Skype , Lowratevoip vb. yazilimlarla yapacagiz.
Şöyle düşünün benim ofis numaram 02126304150 normalde 4den sonra oradaki 150 dahiliye numarasi benim istedigim ofiste ben degilken misal vriyorum 150 dahiliye arandıgı an direk 1 progrma aracigili ile beni aramasi.
Program araciligi derken skype vs dedim cünkü bu tip hizmetleri vrenler sadece bunlar.
Bir prog yazip skype üzerinden vs arattiracagiz o tarz birşey.
Bunu yapa bilecek arkadaş varsa lütfen irtibata geçsin.
Bu programi yapabilecek kisiye 500tl.
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Bu programi yapabilecek kisiye 500tl.
Konuyu eleman arayanlar bölümüne daha resmi bir dille yazsaydınız tecrübeli kişiler daha ciddi alırdı ilanı. Ayrıca o fiyata zor eleman bulursun 

Kendi görüşün saygı duduyorum yalnız konunun en başında yazmıştım yorum yazmayın diye sanırım bu yüzsüzlük?
Burda kimseye yorum yapma diyemessin yapana da hakaret edemessin yüzsüzlük varsa budur. Kullandığınız kelimeleri dikkatli seçin...
tamam arkadaş neolur yazma bir daha.
Aslında ben dahiliyeyi vs karıştırmamam gerekiyor insanların kafası karışmasın
normal 1 hat düşünün 1 program araciligi ile gelen cagrıyı bana aktaracaz bukadar.
Aslında ben dahiliyeyi vs karıştırmamam gerekiyor insanların kafası karışmasın
normal 1 hat düşünün 1 program araciligi ile gelen cagrıyı bana aktaracaz bukadar.
- sadettinpolat
- Moderator
- İletişim:
bu konunun yeri burasi degil. zaten ilgili yere de mesaj yazmissiniz. konu kilitlenmistir.