s.a.
Arkadaşlar Faks server i delphi ile kendisi yazan arkadaş var mı? Varsa hangi komponentleri kullanıyor? Gelen ve giden faksları kendi yazılımım içerisinden nasıl takip ederim?
veya microsoftun yaptığı gibi yazıcılar bölümüne FAX tanımını nasıl yaparım? yol ve yöntem önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
İyi Çalışmalar
Faks Server
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: Faks Server
Merhaba,
Bir muhasebeci olarak mutabakat işlemleri için Async Professional kullanarak kendi faks programımı kendim yazmıştım yardım edebileceğim birşey olur ise burdayım, verileri ise database içinde jpeg formatında saklıyorum ama database aşırı şişiyor benim için sorun değil ama senin için problem olacaktır bu yüzden arşivlme için daha farklı ve etkili yöntem bulmalısın...
Bir muhasebeci olarak mutabakat işlemleri için Async Professional kullanarak kendi faks programımı kendim yazmıştım yardım edebileceğim birşey olur ise burdayım, verileri ise database içinde jpeg formatında saklıyorum ama database aşırı şişiyor benim için sorun değil ama senin için problem olacaktır bu yüzden arşivlme için daha farklı ve etkili yöntem bulmalısın...