SUIPack Componenti

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Phoenixss
Üye

SUIPack Componenti

Mesaj gönderen Phoenixss »

slm arkadaşlar herkese iyi çalışmalar benim sorum bu suipack componenti hakkında. ben bu bileşeni indirdim ve yükledim ve kullanmayı denedim bi problem yok ama sitede ücretli olduğu dile getirilmiş anladığım kadarıyla bu işin aslı astarı nedir e ben yükledim kullanıyorum ama günün birinde zart diye bi mesaj çıkıp bu program suipack kullanmaktadır ve demodur falan mı diyo nedir işin aslı bilen varsa çıksın anlatsın :D şimdiden teşekkürler tekrardan herkese iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
TRSoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen TRSoft »

Yanlış hatırlamıyorsam delphi ide si kapalıyken projenizi çalıştırdığınızda demo oldğunu gösteren bir mesaj veriyordu..
İlimle geçen bir gece,
ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.
HZ. MUHAMMED (S.A.)
Phoenixss
Üye

bi programda denedim öyle bi mesaj ile karşılaşmadım aklına gelenleri paylaştığın için teşekkür ederim diğer arkadaşlarını deneyimlerini paylaşmlarını bekliyorum saygılar teşekkürler
Kullanıcı avatarı
MicroChip
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MicroChip »

Sınırlı sürelidir. Denediğin programda süre dolmamıştır yazı yazmıyordur diyecem ama mantık hatası olurdu :)
Tavsiyem orjinal full kaynak kodu açık olan ücretli versiyonunu denemeniz...
Kafkas Kartalı Kabarday
Sitesi!= http://www.ahmetceylan.com
Resim
Phoenixss
Üye

teşekkürler arkadaşlar sanırım elime yanlışlıkla kaçak sürüm geçmiş zaten bi yanlışlık yapmamak için size danıştım teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
salvation
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen salvation »

bende bi ara kullanmıştım onu ama bir süre sonra ,bilmemne.lib, dcu falan bulamadı diyodu. Çok uğraştım ama çözemedim. Sonra kullandığın exe geçersiz işlem yürüttü falan diyodu. Bi dahada ellemedim...