merhaba, youtube gibi sitelerden izlediğim videoları mp3 olarak convert edip pc ye indirmek için program yapmak istiyorum.
Ne tür bir yol izlemeliyim, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
webte izlediğim videoyu convert ederek indirme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: webte izlediğim videoyu convert ederek indirme
paket programlarda yapılmışı var. oradan yapan kişiye de ulaşabilirsiniz.
Bir kelimenin anlamını öğretsen bile yeter..

özelden genelden çok kez denedim ama, bir çok mesajımda cevap vermedi.. Kendisine farklı paylaşımlarında 5 ci mesajım fakat ulaşamıyorum.
yinede teşekkürler ilgin için.
yinede teşekkürler ilgin için.
youtube'da oynatılan genellikle bir dosya adresi oluyor. bu adresi html kodlarını inceleyerek bulabilirsiniz. bu adresi kaydetmeye çalışarak istediğinizi elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. firefox eklentisi olan greasemonkey için youtube video download scripti var: http://www.openjs.com/scripts/greasemon ... be_videos/
Bu scriptin kodlarını inceleyerek videonun adresini nasıl bulduğunu bulabilirsiniz. Videoyu bilgisayara indirdikten sonra FLV_Extract_v1.6.0 isimli programla video ve sesi ayırabilirsiniz. Yine bu programda açık kaynak kodlu olması lazım, kodları inceleyerek kendi programınıza entegre edebilirsiniz.
Bu scriptin kodlarını inceleyerek videonun adresini nasıl bulduğunu bulabilirsiniz. Videoyu bilgisayara indirdikten sonra FLV_Extract_v1.6.0 isimli programla video ve sesi ayırabilirsiniz. Yine bu programda açık kaynak kodlu olması lazım, kodları inceleyerek kendi programınıza entegre edebilirsiniz.
çok teşekkürler hocam hemen inceleyeceğim.