Qreport ta pagefooter problemi?

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ömer faruk
Üye
İletişim:

Qreport ta pagefooter problemi?

Mesaj gönderen ömer faruk »

S.A
Groupfooterband ım var orada sayfa sonunda yazılan toplam kdv no gibi şeyleri yazdırmk istiyorum en altta olmasını istedigim için allignbottom özelliğini true yaptım altalta 3 satır var
toplam
kdv
genel toplam
gibi
yalnızca toplam kısmını yazıp bırakıyor bant tipini detail yaptıgımda ise detail bilgilerin hemen altına yazıyor onda eger 1 -2 saatır detail varsa sayfanın ortasına yazıyor ben en altta yazmasını istiyom bilmem anlatabildinmi bu qrepot ne melem bişeymiş , benmi beceremiyorum yoksa...Teşekkürler kolay gelsin
Hakimiyet ALLAH' ındır...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

A.S.

sayfanın en altında çıkmasını istiyorsan PageFooter, kayıtlar bitikten hemen sonra çıkmasını istiyorsan Summary seç. Sitede Qr ile ilgili bitmemiş bir makale vardı. Okuman iyi olur.

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ömer faruk
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ömer faruk »

S.A
Üstad problemi pagefotor un yuksekligini buyultmekle çözdüm nekadar doğru bir çözüm bilmem ama birde bahsettiginiz makaleyi bulamadım artttırdım qreport başlığıyla bir dünya yazı var linkini biliyorsanız yazarmısınız kolaygelsin....
Hakimiyet ALLAH' ındır...
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

http://www.delphiturkiye.com

Makaleler -> Raporlama

veya ana sayfadan dtsite.zip isimli dosyayı indir. Onda tüm site var.

PageFooter'a gelince, illa standart büyüklükte kullanacaksın diye birşey yok, ne kadar gerekliyse o kadar büyültebilirsin.

Kolay gelsin.